escacs_circolLa secció d’escacs ha estat durant molt temps un dels emblemes de l’entitat. Aquest esport va arribar al Círcol l’any 1927, només dos anys després de la creació de la Federació Catala d’Escacs. La secció del Círcol va ser una de les pioneres dels escacs a la nostra ciutat. A l’actualitat, la secció ha perdut pes dins la ciutat, però l’equip del Círcol continua competint al Campionat de Catalunya per equips. Per la secció hi han passat jugadors de gran importància en el panorama esportiu català com el Mestre Nacional d’Espanya Jaume Lladó. En Lladó va ser campió d’Espanya d’escacs en diferents ocasions. Aquest escaquista va començar a jugar al Jake Doble. Posteriorment va militar al Club d’escacs Ruy López, al Club d’escacs Espanyol, al Círcol i al GE SEAT.ictant si, a més a més, d’aquest espai en pot néixer una sala d’assaig.