Cap de setmana d’inauguracions, més concretament el dissabte. I és que la secció de bàsquet del Círcol va começar a jugar els seus primers partits oficials de la temporada

Cronològicament, d’una banda el Sènior masculí va estrenar temporada en els quarts de final de la Copa Badalona. Malauradament ham de lamentar la primera derrota de la temporada davant del Llefià, i per tant va quedar eliminat de la competició a les primeres de canvi. Els homes de Francesc Castellet arribaven a La Plana, amb baixes sensibles com la dels pivots. De fet només va jugar un pivot nat, i vam improvisar amb el que teníem, a més de la incorporació de Jaume Lleal, el qual celebrava aquell dia el seu aniversari. De fet veient el primer quart no es veia que el Círcol anava mermat, el va guanyar d’una manera clara i amb bon joc. A partir del segon quart però les coses es van anar torçant. Els del barri del sud de Badalona van anar retallant diferències fins fer que el partit agafés emoció fins l’últim instant. A falta d’un minut pel final del matx, amb un a sota el marcador, Jaume Lleal va tornar a fer una de les seves passades estil futbol americà per donar aventatge als catòlics. Posteriormant vam cometre una falta que els visitants van transformar en forma de 2 tirs lliures. Quedàven 5 segons, el Círcol perdia d’un i, va haver temps mort a la pista. A la represa, l’última bola dle partit, la que podia haver canviat el signe del partit, es va perdre, propiciant l’eliminació del nostre equip.

Després del debut del Sènior, l’activitat es va centrar a cent metres de la Plana: a la pista Parroquial del Sant Josep, l’escenari del segon partit de les fases de preferent de la categoria Junior entre el Círcol i el Sant Gervasi. Allà on normalment impera els colors grocs i liles del Sampep, vosaltres l’afició, el jugador 6 vau convertir el santuari de Sant Josep, en un temple blanquiblau. Com sempre, no vau tornar a fallar per empènyer el Círcol a assolir un nou repte. Després de la derrota ajustada el dia anterior davant el Sant Josep, el Círcol havia de guanyar als barcelonins per tenir opcions a jugar aquesta temporada amb els grans de la categoria. I veient la primera part, semblava que l’objectiu dels homes d’Andreu Lladó, Adrià Puente i la delegada Clara Navarro, era possible. Van córrer, van lluitar per cada bola i es van literalment trencar la cara pel partit. Veure aquells 5 nanos a la pista era veure 5 Andreus Lladós. A la segona part, però el matx es va torçar i, majoritàriament, la culpa no va ser dels jugadors del Círcol. Una sèrie de decisions arbitrals, diguem-ne controvertides, va acabar de desquiciar a jugadors, cos tècnic i fins i tot al públic, que estava més pendent dels de grís que una altra cosa. Al final el Círcol va perdre, però el marcador no reflecteix la veritat absoluta. L’endemà a Cornelà, el Círcol no va poder fer res davant d’un Mataró superior en totes les facetes físiques i tàctiques.

Per cert hem d’esmentar l’enorme esforça que va fer el tècnic Andreu Lladó, que durant tot el cap de setmana va estar aflígit per unes angines. Tot i això va voler estar al costat dels seus nens en el primer repte de l’any. Si ens permeteu la comparació, el que va fer Lladó és símilar al què va fer Pep Guardiola en el partit de Lliga amb el València quan va estar afectat per la lumbàlgia produïda per una hèrnia discal

Sabem que no és cap consol pels components del Junior A que llegiu això, però veient jugar aquets equip, l’entrega que va donar, podem pressagiar que a Territorial la poden fer molt grossa. Els Callau, Otger, Xescoi companyia, imposen molt respecte a la resta de rivals. La temporada promet.

I per ofegar les penes de la tarda que millor que assistir a la reobertura del nou Bar del Círcol, regentat entre altres per dos components de la secció de bàsquet: el Ramon Pasquina i el Jordi Forcada. Una festa completa amb barra lliure i cervesa directe de barril. Una gran nit. Molta sort als amics del Bar, que us acompanyaran també a tots en les vostres gestes a la pista de bàsquet