Cap de setmana plena d’activitat al Círcol tant dissabte com diumenge. Dissabte, les pistes del Màgic es convertien en un fesival continu de partits amistosos. Era la festa final de pretemporada de la secció. Els equips petits jugàven, per molts els últims partits abans d’encarar la nova temporada, la setmana que ve.

Al migdia a Casagemes, el Mini de Diego Fernández iniciava la temporada 2011-2012, amb la disputa de la Minicopa. Enquadrat al grup C, va vèncer amb relativa comoditat al Llefià i passava a les semifinals de la competició, on s’enfrontaria al Sant Josep. A la tarda, els parroquials, van aprofitar la seva superioritat i el cansanci acomulat dels petits catòlics, per guanyar-los de forma contundent.

I de Casagemes a Montgat, on el Júnior B de Josep Velasco deixava definitivament la pretemporada amb el primer partit de Lliga, jugant de visitant a la pista dels maresmencs. Va ser en global un mal partit, sobretot a la segona part. Tot i així vam veur ealguns petits detalls del que demana l’entrenador als seus: intensitat, lluitar cada pilota i cada rebot. Però una sèrie d’errors defensius van condemnar els nostres. El resultatb va ser un pèl abultat, però just. Llàstima

L’endemà diumenge, el Júnior A obria la sessió amb una victòria sobre l’Arenys de 21. Una victòria àmplia (números en mà), però que no amaga la falta de rodatge de l’equip d’Andreu Lladó. L’incomformisme de l’equip, personificat en el tècnic, promet matins de glòria a la Plana. Sortida fulgurant dels locals que van agafar una avantatge de 17 punts a la mitja part. A la represa, la defensa zonal de l’Arenys va permetre als maresmencs acostar-se fins a 7 punts. A l’últim període un extraordinari Martí Callau, autor de 19 punts (30 en total) va portar l’equip a sumar el primer triomf. Desgraciadament hem de lamentar la lesió de l’Otger Riera, que es va trencar el nas i estarà un mes fora dels parquets. Des d’aqui molts ànims.

I a la tarda, després del derbi del Sènior A amb el Sant Josep B, i a la mateixa hora que la selecció espanyola passava a la història a l’Eurobàsquet de Lituània, un altre equip del Círcol començava la seva història particular a la temporada 2011-2012. Era el Sots 21 de Basili Bellès i Alfred Surrà, que s’enfrontava al Tiana, en el segon derbi del dia. I us hem de donar grandíssimes notícies. Vam guanyar de 19 punts en un extraordinari partit. Un matx que el va guanyar el col·lectiu: tots van aportar, tots van sumar. Una defensa de gran intensitat combinat amb l’encert en moments claus van desarmar els tianencs. Una victòria que ens omple de moral de cara a compromisos posteriord, i més pensant que encara falta molt de rodatge i que tant sols porten 2 setmanes d’entrenament.Des d’aquí agraÇïr a tots els que éreu ahir a la Plana mentre mig món estava pendent de l’Espanya-França

Un triple final del Sots 21 Albert Viñallonga, posava el colofó al primer cap de setmana de la nova temporada 2011-2012. D’aquí poc tots els equips de l’entitat es posaran en marxa oficialment. Tota la sort del món.