Si fa una setmana va començar la Lliga pels equips juniors i sèniors masculins, aquest cap de setmana ha arribat l’hora de les noies.

Aquest dissabte passarà a la història de la secció de bàsquet de l’entitat. D’una banda el Sènior femení estrenava a Granollers la nova condició d’equip de Primera Catalana. I les noies de Jaume Lleal van demostrar que no vénen de pas i que no van a ser comparsa de ningú,. Durant 34 minuts van dominar el partit. 2 triples en moments claus sumat al desgast físic lògic van condemnar l’equip badaloní a una derrota molt digne. No tingueu cap dubte que quan acabi la temporada l’equip haurà donat una bona alegria.

Per la història també quedarà el naixement d’un nou equip al Círcol, el Sènior B, el què, salvant les distàncies, seria l’equivalent al Sub 21 masculí. Malauradament ho va fer amb una derrota massa abultada pel desenvolupament del matx. Durant 3 quarts del partit, l’equip d’Alan i Marc Nadal van aguantar l’embranzida del Castellbisbal. A l’últim, el cansament acumulat va donar un cop mortal; tant que l’equip es va ensorrar propiciant que el resultat sigués exageradament alt i un punt enganyós. Que el +40 de diferència no faci abaixar la moral d’unes noies que ténen molt potencial

El Junior femení de Ramon Pasquina va  fer saltar la banca a la pista d’un dels teòrics favorits a acabar lídera final de temporada: el Vic. Van vèncer de 9 punts i donant una molt bona imatge. La millor manera de començar.

Pel què fa a l’apartat masculí en les seves respectives segones jornades. Derrota a la pròrroga del Junior A, dissabte,  a la pista de l’AECAM de Malgrat. Dir-vos que l’equip entrenat per Adrià Puente (ja que l’Andreeu Lladó estava jugant a Tiana amb el Sènior A), arribava amb moltes baixes.

L’endemà al matí, a la Plana, el Junior 1 de Xavi Bruget va posar l’espectacle en la seva victòria al Joventut… Les Corts. Val a dir que l’equip barceloní anava amb 7 efectius. Tot seguit el Junior B de Josep Velasco estrenava el caseller de victòries amb un triomf davant el Sama de Vilanova. Un partit que ràpidament es va posar de cara pels nanos amb diferències de fins a 15 punts a favor. A la represa les coses es van anar igualant, però al final es va aconseguir un triomf importantíssim. Mentrestant a Ausias March, el Sènior B del Círcol s’estrenava a 1era territorial amb un gran triomf davant l’Ateneu Montserrat. L’equip d’Oriol Bosom ha posat la primera pedra al retorn a Campionats de Catalunya

A la tarda cara i creu pels dos Sub 21 de l’entitat. El Sub 21 A de Basili Bellès, continua invicte i va sumar el segion triomf a la pista del Castellar. Un triomf que ens atorga el liderat de la Lliga. Domini total i absolut, però amb un avantatge final de només 2 punts. I és que quan s’estava en disposició de trencar el partit, els nanos es van relaxar propiciant una reacció que per sort no es va arribar a completar. Una victòria amb moralina final: els partits duren 40 minuts. La creu és el nou Sub 21 B d’Alfred Surrà que va perdre a casa davant el Pedragògium

Amb l’estrena dels campionats femenins, es comencen a desenvolupar totes les lligues en el panorama del bàsquet caalà. La setmana que ve tots els equips i totes les categories es posaran en marxa. Molta sort.