Si hi ha un equip que pot dir com és d’exigent jugar tres partits en 30 hores, aquest és el Sènior femení del Círcol. Les noies de Jaume lleal, en el debut dle tècnic en competició oficial, van quedar subcampiones de la 25ena Copa Badalona de bàsquet. Dissabte van jugar dos partits de la lligueta per a la final de diumenge. El primer, de bon matí, les nostres cracs van guanyar amb solvència al Minguella. A la tarda, tot i una molt bona primera part, van acabar patint per guanyar el Llefià. A la segona part el cansament va aparèixer a les cames de les jugadores. Una dada que explica aquets fet. En 20 minuts només van anotar 11 punts.

Diumenge, el Círcol jugava la primera final de l’any davant el BBC a La Plana. En un ambient infernal, per la intensa calor del pavelló, les noies de Jaume Lleal van dominar fins a la mitja part. A la represa, va fer acte de presència un enemic invisible, impecable, però conegut, ja que era el mateix que el de deissabte: la fatiga i el cansament acomulat de 3 partits en 30 hores. Això ho va aprofitar a la perfecció les verdinegres per pujar línies pressionar tota pista i desgastar més les jugadores.

S’ha de dir però, que en tot moment, el Círcol va plantar cara en tot moment, fins i tot en els moments més durs de la final. Un subcampionat amb regust més dolç que agre. Sí es va perdre, però la imatge va ser excel·lent i pressagia grans coses. Un nsubcampionat que també van guanyar les dues Clares de l’equip, que no van poder jugar per lesions. La Giol amb un microtrencament que no hauria de tenir més complicacions. Qui malauradament va prendre molt més mal va ser a la Clara Navarro. La jove de l’equip es va lesionar els lligaments creuats en una jugada desafortunada, en el partit de Minguella. Des d’aquí una forta abraçada, i una ràpida i satisfactòria recuperació.

Les noies són guerreres… i Subcampiones

L’alegriia del cap de setmana ens ve des de les eliminatòries per jugar a Preferent a la categoria infantil. L’equip A d’Adrià Puente va aconseguir l’objectiu marcat. Tot i la derrota ahir a Vilafranca l’equip passa a la lliga Preferent. Felicitats. A part de la classificació m’agradaria destacar però l’afició. El juagdor número 6 que es va desplaçar en massa a Esplugues i al Penedès per animar als seus en el seu objectiu. I ho va fer amb tot l’arsenal de banderes, botzines i artilugis varis. Un cop més van convertir els camps en autèntiques pistes gregues en el bon sentit de l’expressió

Finalment una alegria indirecte. La setmana passada el Cadet A no va poder aconseguir a la pista l’objectiu de jugar a Preferent, però la renúncia d’un dels 3 participants a la lligueta prèvia fa que els de Ramon Cuñé juguin a la màxima categoria. Felicitats

I la setmana que ve comencen els primers campionats de lliga a les diverses categories del bàsquet català. Des d’aquí tota la sort del món als jugadors, entrenadors, delegats i afició dels equips que composen aquesta santa casa que és el Círcol Catòlic de BAdalona