Soroll de bambes noves grinyolant pel parquet, soroll de xiulets, el clàssic xof de la pilota entrant neta a cistella, el no menys clàssic clonc de la bola sortint escopida del cèrcol, olor de samarreta suada, i de pilota… En definitiva, després de 2 mesos de vacances torna a Can Círcol l’olor de bàsquet.

I és que des de la setmana passada, tornen els entrenaments de la secció de bàsquet de l’entitat. Nous jugadors, algunes baixes, i els de sempre, jugant una categoria superior. I sobretot l’esperit Círcol, el de formar persones. Amb els primers entrenaments arriben les primeres il·lusions i noves esperances. I en aquest sentit hem de parlar d’un home, d’un gran d’aquest club. En Jaume Lleal afronta aquesta temporada el repte més gran de la seva vida com a tècnic. Té per davant l’objectiu de conduïr el Sènior femení, recent ascendit a Primera Catalana, a les grans metes. I ho fa amb el mateix esperit i treball de sempre. No tingueu dubte que aquest any en Jaume la pot fer molt grossa.

Primers entrenaments i primers amistosos, amb més o menys caràcter de costellada. Entre ells els que va jugar el cap de setmana el Círcol masculí de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i l’estimable delegada Sandra Veguín. Divendres, a Ausiàs contra l’ABB, va oferir una molt bona imatge caient de molt poc davant d’un recent descendit de la Lliga EBA (tot i que no té res a veure amb l’equip de l’any passat). Per cert una curiositat. L’ABB l’entrena qui va ser tècnic del Círcol abans de l’arribada d’en Cesc, l’Emilio Arce. Diumenge a Montgat, davant d’un equip farcit d’ex ABB, el Círcol va perdre, però donant bona imatge, sobretot a la primera meitat on va donar molta guerra.

En tot cas tots aquests partits serveixen per rodar els equips i preparar-los per una temporada emocionant i llarga que començarà la setmana que ve amb la disputa de la Copa Badalona.

Des d’aquí tota la sort del món als jugadors tècnics, delegats, pares i família del bàsquet del Círcol. Torna l’olor de bàsquet a Can Círcol.