Sotscampions de Catalunya amb molt d’orgull. El Preinfantil A del Círcol ha aconseguit un meritori segon lloc al Campionat de Catalunya disputat a Andorra aquest cap de setmana.

Dissabte els nanos dle pòquer de tècnics Andreu Lladó, Roger Coma, Lluc Bultó i Albert Reverté obrien la jornada davant el CB La Selva de manera brillant amb un +23. A la tarda arribaven les semifinals davant del Lleida. Va ser un partit d’aventatges curts i ajustats, que es va decantar a l’últim quart. Una nova lliçó de bàsquet i de constància

I l’endemà diumenge, la gran final del Campionat de Catalunya, contra la Fundació Jesús Serra, de Sant Cugat, l’altre representant de les comarques barcelonines juntament amb el Círcol. El partit va tenir tots els ingredients de qualsevol final. Emoció, nervis, tensió… i una pròrroga. Una pròrroga que es va decantar pels del Vallès per només 3 punts de diferència. El Círcol va donar la cara fins al final. Van caure amb orgull. El Círcol Sots campió de Catalunya, una rúbrica fantàstica en una temporada de somni.

Tots els jugadors, tècnics, pares i aficionats del Preinfantil A del Círcol es poden sentir orgullosos de la feina feta. Un gran cap de setmana de bàsquet, de comunió amb l’equip que acaba amb un brillant segon lloc al Campionat de Catalunya. Felicitats a tota la parròquia.

Aquest era l’últim partit oficial que jugava un equip del Círcol Catòlic aquets any. Arriben les vacances amb els deures fets i pensant de cara al setembre. Felicitats a tots.