Obrim nou espai per parlar de la secció de bàsquet del Círcol Catòlic. A partir d’ara tota la informació de la secció estarà integrada dins d’aquesta nova plana web corporativa de l’entitat.

Respecte al bàsquet, l’esperit és el mateix: informar, de la manera més rigurosa i amena possible, de tot el què passi en la secció. En definitiva del què us passa a vosaltres, els jugadors, entrenadors, delegats, directius d’aqueta casa; els actors principals de la secció de bàsquet del Círcol Catòlic de Badalona

Obrim nou espai amb la intenció de crear un feedback, una interrelació entre tots plegats. Ens agradaria, que per les vies habituals de contacte ens expliquéssiu, aquella bàsquet que us va donar la victòria, aquella cistella decisiva, aquell clic que va permetre guanyar un partit que estava perdut. No ens agradaria només reflectir un determinat marcador del cap de setmana. Ens agradaria reflectir l’olor d’aquell partit. I és aquí on entreu vosaltres, els protagonistes de cada jornada.

En la mesura que sigui possible, envieu-nos el resultat, i un petit resum del que voldrieu que destaquéssim en aquest espai, Aquest espai, que parla de tot el que passa en un parquet mentre juga el Círcol, és el nostre, el vostre, el de tots. Si ens permeteu la comparació ens agradaria que féssiu com aquell nen que explica al seu pare o mare com ha anat el dia.

Doncs això, expliqueu-nos pels canals habituals (facebook, twitter, o cara a cara), com us ha anat el cap de setmana. Nosaltres ho recopilarem i ho penjarem aquí. Entre tots enriquirem aquest web. Entre tots la farem grossa 

Benvinguts al nou espai del bàsquet del Círcol. Benvinguts a casa vostra