S’han acabat les bromes, els amistosos i les provatures. Arriba l’hora de la veritat per tots els equips del Círcol. Aquest cap de setmana s’han posat en marxa ja totes les lligues del panorama basquetbolístic català.

Comencem el resum parlant-vos del resultat del cap de setmana. És el que va aconseguir el Pre Mini femení que va guanyar de 77 punts al Pineda. Debut immillorable

En Minis, males notícies. Tant l’equip A de Diego Fernández, com l’1 van perdre en el seu debut. Uns a Granollers i els altres en el derbi amb el Natzaret. La nota positiva el triomf contundent del B davent el Bàsquet Neus.

Doble triomf dels preinfantils. Els nois van guanyar a domicili a la pista de l’AESE de l’Hospitalet. Per la seva banda les noies de Jaume Lleal van triomfar a la seva visita a Cerdanyola.

Cara i creu en categoria infantil. L’equip A estrenava la seva condició de teloners dels Sènior masculí guanyant a La Plana al Vilassar de Dalt. Un partit que es va posar de cara ben aviat pels homes d’Adrià Puente, que a la segona part van inflingir un parcial letal. La creu el B que poc va poder fer a la pista de la Gramanet.

Ple de victòries pel que fa als cadets. L’A va guanyar a la pista del Joventut les Corts, l’1 de Marc Lozano i Maria Zambrano al camp del Sant Pere de Terrassa i el B de Santi Rodríguez en el derbi amb el Llefià. Precisament, d’aquí, hem de destacar el magnífic treball col·lectiu. La bona defensa va permetre la sortida ràpida i el joc de contratac tan característic d’aquesta casa. En particular destacar la magnífica tasca en la direcció de Pau i Oriol i el treball en particular de Jofre Mateu (12 punts) i Martí Oriol (7 punts). Destacar i agraïr l’aportació dels infantils Dani Muñoz i Marc. Pròxim partit al camp de l’UBSA dissabte que ve. El Cadet femení de Josep Velasco va caure a Les Franqueses

En Juniors cronològicament, dissabte el B de Josep Velasco va caure de forma clara al derbi davant el Sant Andreu. Un resultat això si un pèl enganyós, ja que fins a la mitja part vam controlar la situació. A la segona un parcial demolidor dels natzarens va frustrar qualsevol esperança. Un +30 un pèl massa abultat. Diumenge al matí, el Júnior 1 de Xavi Bruget i Marc Nadal va caure a la pista de l’històric Horta. Un partit clarament condicionat per una arrencada fluixa dels nanos. Tot i que al tercer quart van poder corregir les coses, fins i tot posant-se per davant, a l’últim període, una zona de díficil atac dels barcelonins van decidir el partit. A La Plana, el Junior A d’Andreu Lladó, Adrià Puente i la delegada Clara Navarro van guanyar al Sant Nicolau. Un partit amb una molt bona primera part del Círcol que gràcies al treball defensiu van agafar rendes de fins a 20 punts al tercer quart. A partir d’aquí, un cert punt de relaxació i la manca de físic va fer que els gironins s’acostéssin a l’electrònic sense inquietar massa. Victòria sense brillantor, però victòria al cap i a la fi. Agraïr també la feina i l’esforç dels B Xavi Mateu i Josep Campmany, així com la del Cadet A Oriol Pons. Mentrestant les Junior femenines de Ramon Pasquina van guanyar de 29 contra el Mollet A, en un gran partit de totes les jugadores amb un esforç titànic i mereixedor de les més efusives felicitacions de l’staff tècnic: en Ramon Pasquina, en Sergi Bernat i en Jordi Rull. 

El Sub21 A, com és costum tancava la jornada de bàsquet amb un triomf contundent davant un fluix Corbera. Triomf col·lectiu. A destacar Albert Surrà (19 punts), basat en la lluita sota els cèrcols i en l’encert en moments claus. L’equip conserva un liderat, que ja no és anecdòtic. La setmana que ve a refermar-ho a la pista del Grup Barna.

En categoria senior femení, grans alegries. El senior A, va guanyar el Coll i confirma la condició d’equip que no vol anar de comparsa per la primera catalana. A destacar els dos triples de Laia Caballeria, claus, que van trencar el partit. Bona feina, plasmada amb actitud i intensitat global. Setmana que ve un altre partit a Montgat, davant el Quart. El nou B femení va guanyar al Sant Gervasi fent oblidar la pèssima estrena la setmana passada.

I acabem, amb l’anècdota de la jornada. El partit del Sènior B es va haver de suspendre perquè el conserge de la instal·lació no es va presentar

Moltes felicitats a tots els que heu guanyat, ànims als qui noi molta sort. I gràcies a tots per la vostra col·laboració