El senior masculí del Círcol va rebre un fort correctiu a La Plana de mans del Roser. Un Círcol desangelat va fregar el ridícul en alguns moments de partit davant un dels equips favorits per lluitar per l’ascens de categoria.

L’inici del matx ja va sentar les bases de la resta dels 40 minuts. El Roser va saltar a pista amb les coses clares i va signar un parcial de 7 a 23 en el primer quart. Incredulitat a La Plana on ningú esperava un inici així. La reacció local va tardar a arribar. Al segon quart, la defensa es va endurir i va posar fre a l’ofensiva visitant. Però a davant, el Círcol, era una caricatura d’equip. Res va rutllar i els nervis van començar a deixar petjada. La represa va deixar les coses tal i com estaven. El Roser va seguir trobant dificultats a davant, però el Círcol era incapaç de trenar bons atacs i s’encallava en accions individuals mal gestionades. Més ràpid del que era d’esperar, els de Francesc Castellet van baixar els braços i l’últim quart va ser un tràmit. Tot i així, a la recta final, la relaxació dels visitants va permetre al Círcol maquillar el resultat fins el 56 a 70 final.

A la propera jornada, el senior masculí del Círcol es desplaça a la pista del Llefià.