302214_10150339498567753_685212752_8391916_911752904_nDiuen que hi ha dies que valdria més no haver-se aixecat del llit. I aquesta setmana és un cas exemplar. Una jornada plena de derbis que s’ha saldat amb batantes desfetes, tot i d’algunes excepcions.

El Premini B no va poder fer res davant l’ABB, un rival superior en el físic. El resultat a l’electrònic és prou el·loqüent del què diem (el podeu consultar vosaltres mateixos clicant a l’enllaç del Premini B). Un accident segur que es corregirà. A les noies de Marina Cano i Clara Navarro, tampoc els hi van anar millor les coses en la seva visita al Tres Vil·les

Com diem tot no ha estat negatiu en aquest segon cap de setmana d’octubre. En els tres partits de la categoria Mini (tots derbis), 2 victòries i una derrota. Triomfs de l’A amb Minguella, i de l’1 a la pista del Dosa. El KO és pel Mini B a la pista del Llefià. Destaquem el partit del Mini A del Diego Fernández, ja que a part de guanyar en un derbi, ho fa fent un grandíssim joc, que frega la perfecció i a sobre es treu l’espineta de l’amistós que van jugar a l’estiu en què Minguella ens va vèncer. I havia ganes de revenja i es va aconseguir

En Preinfantils, una de freda i una de calenta Els homes  van perdre contra el Martinenc i les noies de Jaume Lleal , en canvi van vencer al CN Terrassa i són líders de la seva lliga

Cara i creu pels equips infantils de l’entitat. L’equip B va guanyar en el seu duel particular amb Minguella. Per la seva banda l’A no va poder fer molt a les pistes annexes de l’Olímpic de Badalona on van perdre, en un matx que fins que el físic va aguantar els homes d’Adrià Puente no ho estàven fent malament i fins i tot en algun parcial dels 8 del matx van mantenir les diferències amb la Penya.

Dins d’aquest cap de setmana poc positiu, us hem de parlar d’un ple de triomf: els que van protagonitzar els cadets. L’A de Ramon Cuñé va obrir la matinal de diumenge a La Plana guanyant al Bufalà, el B, vencent a domicili a l’UBSA, en un grandiós partit, l’1 de Marc Lozano i Maria Zambrano va guanyar in extremis a l’ADEDI Sant Adrià, i el femení de Josep Velasco, al derbi amb Minguella. Enhorabona

En categoria Junior l’equip A va guanyar a Mataró en un partit  ajustat que van saber jugar de tu a un equip que es postula com un dels favorits per guanyar la lliga. El Junior B de Josep Velasco descansava, i l’1 de Xavi Bruget i Marc Nadal va perdre a Alella. Menció a part per les noies que van tornar a guanyar, aquest cop al Ripollet i són líders. Moltes felicitats de part de tot l’staff tècnic i a seguir treballant que falta molt

Doble derrota dels nostres Sub20. Cronològicament dissabte KO a Casagemes del B d’Alfred Surrà davant La Garriga, i diumege primera derrota del Sots 21 Preferent de Basili Bellès al Parc del Clot, la pista del Grup Barna. Partit igualat que es decanta a favor dels locals en un últim quart en què els tirs lliures fallats pels badalonins i per 5 atacs dels barcelonins transformats en massa facilitat.

I finalment derrotes del Sènior B masculí en el derbi amb Badalonès, en un matx que quan teniem possibilitats de triomf les vam llençar per la borda; i del femení de Jaume Lleal amb el Quart. Derrota dolorosa ja que les noies del Círcol van arribar a tenir una avantatge de fins a 19 punts

I acabem amb la imatge. Com diem sempre, la grandesa del Círcol rau principalment en la qualitat humana de tots els que formem part de la gran família. La imatge és d ela setmana passada a Montgat; la Clara és la Clara Navarro, que es va lesionar de gravetat a les semis de la Copa Badalona davant Minguella; i les protagonistes de la pancarta són totes les seves companyes del Sènior B. No cal dir res més. Només afegir-nos en el desig que es millori. Ella, en Marc Lozano que l’han operat avui del genoll, i a tots els nanos que no pudeu jugar per algun tipús de lesió.

Molts ànims, molta sort i esperem portar-vos bnes notícies la setmana que ve