El sènior masculí es va refer de la dolorosa derrota a casa davant el C.P. Roser la setmana passada a la Plana, fent un molt bon partit a la sempre difícil pista del U.B. Llefià en un partit d’infart.

Si bé el partit no va començar del tot bé (13-4), les sensacions eren totalment diferents i es preveia una reacció dels nostres per ajustar el marcador. El primer quart acabava amb un 22-14 fruït del gran encert en el tir exterior dels locals en aquest quart. A la represa, els locals marxaven de 13 deixant al Círcol tocat (29-16), però un parcial de 0-14 va capgirar el marcador, en part gràcies a la bona concentració defensiva i a la millora dels percentatges en el tir. Al descans avantatge mínim pels locals: 36-34.

A la repressa, el partit es mantenia ajustat, breu escapada dels locals (+8), però el Círcol tornava a empatar el marcador, i arribava a posar-se per davant al final del quart, el ritme de partit era del Círcol i el Llefià patia per aturar la velocitat dels nostres, arribant amb un 51-54 al final del tercer període. El darrer quart va ser d’infart, els nostres manaven al marcador amb distàncies mínimes, però els locals amb un bon parcial a favor capgiraven el marcador i es posaven 6 punts a dalt a falta de 6 minuts. Aquest avantatge es mantidria fins a falta de 2 minuts i mig arribant als 8 punts de diferència. Però el Círcol no va donar el partit per perdut i va continuar treballant al darrera, on els locals van abaixar els percentatges de tir, al contrari que els nostres que amb 2 triples de Dani Grande i un de Pere Ruiz ajustava el marcador i es posaven 3 a dalt a falta de 50 segons. Les darreres accions de tots dos equips no van ser molt encertades, però una bona defensa a falta de 20 segons i +1 al marcador va acabar de decantar el partit. Falta al darrer segon sobre Pere Ruiz que encistellava un dels dos tirs lliures per deixar el 71-73 final.

Anotadors: A. Ribas (2), P.Ruiz (11), M. Jurado (0), T. Forteza (7), M. Ors (6), A. Lladó (9), P. Ruzafa (10), J. Lleal (3), A. Reverté (0), D. Grande (11), A. Eñeso (14).

El proper partit serà diumenge a les 17:30 a la Plana. Ànims i a per la primera victòria a la Plana!!!