Arriba un nou cap de setmana amb l’agenda plena de partits de la secció de bàsquet. El que volem fer és destacar-vos el que ens espera per aquest cap de setmana per si voleu anar a animar el vostre equip o simplement passar una bomna estons de bàsquet

Comencem amb un derbi, el que disputaran al patí del col·legi Maristes Ademar i el Premini B d’Albert Reverté i Maria Zambrano. Els nois volen a part de passar- s’ho bé, treure’s l’espineta de la setmana anterior on van perdre massa abultadament davant l’ABB. Dissabte a les 10:00. Per la seva banda, les noies del Premini femení juguen el mateix dissabte a les 12:00 a Casagemes davant el Vilanova del Vallès.

El Mini 1 té un compromís important a les Pistes annexes del Palau Olímpic, ja que juga amb la Penya, dissabte a les 12:00.

Al pavelló de Llefià el Preinfantil femení de Jaume Lleal vol mantenir el liderat de la lliga a costa de la Penya. Dissabte a les 10:30

I a La Plana el mateix dissabte al migdia, tenim un dels partits de la jornada, que ja  us heu encarregat vosaltres de promocionar pel Facebook. Ademar -Infantil A. Després del KO amb la Penya de la setmana passada toca aixecar-se en un altre derbi

I pels matiners cita amb el Cadet B a La Plana. Dissabte a les 9:00 Cadet B- Badalonès. Les noies del Cadet femení juguen al mateix dissabte a les 12:00 al Camp de Sant Crist enfront la Cultural

Diumenge a les 10:30 del matí a La Plana, compromís important del Junior A d’Andreu Lladó i Adrià Puente davant el Blanes, rival directe a la classificació. Les Junior femenines de Ramon Pasquina juguen al Pavelló del Nou de la Concòrdia, el del Thalassa a Montgat, diumenge a les 16:00 davant Granollers, amb el liderat en joc.

El Sènior A juga el seu partit a l’horari de sempre, diumenge 17:30 a La Plana davnt el Grup Barna. Una victòria significaria refermar la bona línia iniciada la setmana passada a Llefià

Finalment el Sots21 Preferent tancarà el cap de setmana enfrontant-se al Vilanova i la Geltrú diumenge a les 19:00, després del Sènior

I recordeu: no cal moure’s del Círcol per viure el millor bàsquet