Segona victòria consecutiva del sènior “A”, aquesta vegada davant el Grup Barna per 4 punts, en un partit marcat pel desencert de la primera meitat i la bona defensa durant gran part del partit.

El Círcol va sumar una important victòria, la primera a La Plana, davant el CB Grup Barna (mateix balanç a la lliga 2-2 abans del partit). El partit va començar amb molt poc encert pels dos equips (4-0 al minut 5 de partit). Els locals dominaven el ritme del matx i amb una bona defensa impedien anotar amb facilitat als barcelonins. El baix encert de cara cistella, però, no els permetia distanciar-se al marcador i el període acabava amb un pobre 12-7. El segon període va ser semblant a nivell ofensiu, però el Grup Barna va estar més encertat de cara a cistella. Els barcelonins es posaven 6 punts per sobre al marcador a la mitja part: 21-27.

A la represa, un Círcol amb encara més empenta defensiva que a la primera meitat i amb més encert en el tir va capgirar el marcador. Ho va fer amb un parcial de 25-14 de la mà d’un sensacional Pau Ruzafa autor de 12 punts en aquest quart (amb 2 triples). El període va acabar amb un avantatge de 5 punts pel Círcol: 46-41. Al darrer quart, els nostres es van limitar a mantenir la renda que s’ampliava fins als 10 punts a falta de 3 minuts, gràcies a les bones accions ofensives dels jugadors interiors Marcos Jurado i Toni Forteza. El partit va acabar amb el 66-62 final gràcies a l’empenta dels visitants al darrer minut.

Anotadors: A. Ribas (0), P. Ruiz (2), T. Forteza (6), Marc Ors (5), A. Lladó (10), P. Ruzafa (16), J. Lleal (-), A. Reverté (2), D. Grande (6), A. Eñeso (12).

A la propera jornada, el Círcol visita la difícil pista de l’Onyar, a Girona (diumenge 18h). Una victòria a domicili seria un resultat sensacional.

Ànims i SORT!!!