Després que el cap de setmana passat no hagués estat ni de bon tros positiu, aquest cap de setmana la balança s’ha decantat cap al cantó de les victòries, algunes amb molt de mèrit. Fins i tot algunes derrotes han estat bones. I és que molts cops els números no diuen res.

És el cas del Premini B. Va perdre contra l’Ademar, si, però va donar una gran imatge i ni de bon tros es va assemblar el partit de dissabte amb el que van jugar davant l’ABB. Els tècnics de l’equip, l’Albert Reverté i la Maria Zambrano feliciten els seus petits. Les noies de Marina Cano i Clara Navarro també van guanyar al Vilanova del Vallès, un rival directe i mantenen la segona plaça de la lliga darrere el 3 Vil·les

En categoria Mini, el Mini 1 va perdre amb la Penya d’un sol punt, en un partit ajustasíssim i vibrant, en què hi havia en joc la segona plaça de la taula. Una llàstima. D’altra banda el B, de Sergi Bernat i Oriol Bosom, va jugar un extraordinari partit a la pista del Valldemia, en què van anotar més del doble de punts que el conjunt mataroní. Continuen líders. I l’equip A de Diego Martínez i Maria Zambrano també van vèncer, en aquest cas, a la sempre díficil pista del Mollet, de forma ajustada. No és fàcil en aquestes edats córre per la mateixa pista que el del Sènior que juga a la Lliga EBA.

Cara i creu pels Preinfantils. Els nois van perdre davant el Grup Barna a domicili; i les noies de Jaume Lleal van demostrar de forma clara i rotunda al BBC perquè són les líders de la seva lliga.

Les males notícies de la jornada venen dels equips infantils de l’entitat. Tant l’A com el B van perdre sengles partits davant el Montgat i l’Ademar respectivament. Sort i a no defallir

Dels 2 cadets de la secció, que jugàven aquesta setmana (l’A i l’1 descansaven), un va guanyar i l’altre va perdre. L’equip B va guanyar al Badalonès de forma ajustada i continua segon darrere el Neus. Malauradament el Cadet femení de josep Velasco, tot i plantar cara, no va poder fer res al camp del líder Cultural

En Junior, jornada per oblidar pels 2 dels 3 equips que jugàven (el Junior de 1er any descansava.) Dissabte a Sant Feliu l’equip de Josep Velasco va caure en un partit que tot i el resultat final, ajustat, en cap moment, va poder inquietar el rival. Diumenge l’equip A d’Andreu Lladó va fer un mal partit davant el Blanes (rival directe), que segurament servirà com a bon toc d’atenció als jugadors, perquè no es relaxin. Les noies de Ramon Pasquina van perdre en el duel de la jornada entre els dos líders (Círcol i Granollers) de 2 punts, però mantenen encara el liderage de la lliga

I si els Júniors no van tenir el dia, si que el van tenir els 2 Sots21. Ambdós van guanyar. El B d’Alfred Surrà, amb el reforç de 4 Juniors van vèncer, al Santa Perpètua, en el que és la primera victòria de l’equip. El Preferent, com és habitual cada dos setmanes tancava el cap de setmana amb una victòria a La Plana davant el Vilanova. Compteperquè tot i ser el cuer els del Garraf van plantar cara i el matx no va ser ni de bon tros fàcil de guanyar, tot i que el 66-53 final faci pensar el contrari. Lamentar a més la lesió al turmell del Francesc Pascual, el nostre “Paski”. Molts ànims crac de part de tot l’equip.

Finalment pòquer de victòries dels Sèniors. Cronològicament el Senior B d’Oriol Bosom va vèncer, dissabte, al camp descobert del Sant Antoni de Barcelona, el B femení d’Alan Garcia, a la pista de les Franqueses. Diumege el Sènior femení va guanyar a la pista de l’Ateneu Montserrat en un horari afterhours i inusual (diumenge a les 9 del matí). I com ja sabeu el Sènior masculí va completar el pòquer de tromfs guanyant al Grup Barna.

En resum setmana força més bona per la secció de bàsquet, respecte a l’anterior. A tots molts sort, i a seguir treballant