Jornada agredolça la d’aquest cap de setmana a la secció. D’una banda, uns equips continuen sumant els seus partits per victòries, uns altres han pogut tallar l’hemorràgia de derrotes que des de feia jornades patia,. D’altra banda però alguns equips continuen amb la ratxa de derrotes de jornades anteriors. Les dinàmiques també han jugat aquesta jornada

El Premini masculí d’Albert Reverté i Maria Zambrano continua progressant per la seva lliga. VA perdre aquest cop amb l’UBSA però donant la mateixa bona imatge que la jornada passada. Cas contrari a la de les seves homòlogues femenines. Les noies de Marina Cano i Clara Navarro van guanyar de forma ajustada al Granollers i continuen invictes. Sens dubte un bon regal d’aniversari per la Marina que dissabte feia anys.

En Minis sengles victòries de forma clara i rotunda. L’1 davant el Palau de Plegamans i l’A en el derbi davant el Lliçà. L’equip 1 continua amb la dinàmica derrota-victòria, i l’A des de la jornade inauguralno sap què vol dir perdre. L’equip B descansava

Tercera desfeta consecutiva del Preinfantil masculí davant el Claret. Una derrota que fa ràbia pel joc desenvolupat i per ser un rival directe. Les noies de Jaume Lleal continuen sense perdre i dissabte les líders es van desfer del JET Terrassa en un partit que, si bé, no serà recordat per ser un gran partit, si que va servir per guanyar

Cara i creu en la categoria infantil. L’equip B va perdre en un nou partit davant l’UBSA. En canvi l’A d’Adrià Puente no va tenir problemes per vèncer al JAC BIM barceloní i talla amb la ratxa de dos derrotes seguides de jornades pretèrites

2 victòries i dos derrotes és el balanç de la jornada pels cadets. L’1 de Marc Lozano i Maria va perdre en el tercer derbi contra l’UBSA de la jornada. Un parcial inicial de 0-11 en contra va ser una llosa massa pesant de suportar pels nanos. És la primera derrota de la temporada. Derrota també del B davant el Bàsquet Neus, en un partit amb poca història. Els triomfs arriben del Cadet A de Ramon Cuñé davant el PALCAM de Barcelona, i continua invicte, i del Femení de Josep Velasco davant La Garriga

Igual que els cadets dos equips juniors han guanyat i dos han perdut. El Junior 1 de Xavi Bruget i Marc Nadal van perdre en el partit inaugural de diumenge a la Plana davant La Salle Bonanova de forma clara. El Junior B de Josep Velasco van tocar fons amb la derrota contra l’Avinyó. Un partit per oblidar que fa que se situin cuers de la Lliga. Estem segurs que la derrota els servirà d’estímul per una futura reacció. L’alegria de la jornada arriba de Santa Coloma, amb l’ansiat triomf del Junior A dissabte. Un partit de miniratxes per ambdós conjunts, de baixa qualitat basquetbolística que es va decidir per una última ratxa anotadora del conjunt d’Andreu Lladó. La versió pragmàtica de l’equip va passar per sobre de l’espectacle. Un triomf necessari que fa oblidar fantasmes de la jornada passada. Les noies de Ramon Pasquina no es cansen mai de guanyar i això ho va poder comprovar el Sant Nicolau. Felicitats

En categoria Sots21 derrota del B al derbi contra Llefià de 4 punts i extraordinari triomf de l’equip Preferent a la pista de l’Esplugues, en una segona meitat que va fregar la perfecció. Un parcial d’11-31 a la represa va capgirar els 9 punts de desaventatge que portava al descans. Els nanos de Basili Bellès i Alfred Surrà van aprendre una nova lliçó dels 2 mestres (la de no baixar mai els braços), es van sobreposar i a base d’encert des de més enllà dels 6’25 van remuntar. Un gran triomf. Malauradament les lesions no paren d’assotar l’equip. Ahir va ser Dani Garcia qui va plegar abans d’hora per problemes al turmell. Agraïr també la presència dels 2 Juniors Pau Martínez i Victor Douton

I finalment els més grans, victòria dels dos Sèniors B, el masculí d’Oriol Bosom davant l’impronunciable Spinreact Mary Ward de Barcelona i delm femení d’Alan Garcia davant Montmeló. Felicitar el Sènior A femení de Jaume Lleal, l’únic equip que va poder derrotar al fins ara invicte Torelló. El SESE és l’únic equip de la categoria que no coneix la derrota. Són les matagegants de la Lliga. L’equip masculí no va poder repetir la victòria de l’any passat al camp de l’Onyar

Acabem desitjant des d’aquí una ràpida recuperació a la Clara Navarro jugadora del Senior femení del Círcol, entrenadora del premini Femení i delegada del Junior A, que aquesta setmana serà operada del trencament de lligaments del genoll que va patir fa més o menys un mes i mig a les semis de la Copa Badalona davant Minguella. Molta sort, molts ànisms i una forta abraçada. T’esperem ben aviat en els parquets.

Bona setmana a tots, i esperem poder dir la setmana que ve que ha guanyat tothom