El sènior masculí va caure per 9 punts de diferència a la pista del CE Onyar en un partit dominat pels gironins des del primer quart.

El Círcol va començar molt malament el partit, amb un desavantatge de 14 al final del primer període: 26-12. I és que els locals van sortir molt encertats d’inici anotant fins 5 triples als primers 10 minuts. Els nostres concedien moltes facilitats a l’atac rival i aquests no ho desaprofitaven. El segon període va estar més ajustat, però la renda que tenia l’Onyar era significativa i la defensa dels jugadors de Francesc Castellet continuava sense estar a l’alçada del partit, arribant a la mitja part 18 punts per sota en el marcador: 49-31.

A la represa, el Círcol va canviar l’actitut defensiva i va millorar l’encert de cara a cistella, fet que els va permetre acostar-se al marcador fins als 7 punts de diferència a falta de 3 minuts per acabar el quart, però les rotacions no van funcionar i l’equip va tornar a baixar el pistó defensiu i això ho va aprofitar l’Onyar per acabar el quart 14 punts per sobre, deixant el partit pràcticament sentenciat. Ningú esperava però, que els nostres donèssin el partit per perdut, i amb Albert Reverté a pista, el Círcol va agafar de nou el ritme de partit i tot i que el desavantatge era de 20 punts a falta de 8 minuts pel final de partit, un parcial de 0-12 col·locava als nostres a 8 punts i amb 3 minuts per disputar-se, tornaven a existir opcions. Fins a tres accions va fallar el Círcol per acostar-se encara més en el marcador, però finalment els locals, més encertats en el tram final, van acabar aprofitant l’avantatge per endur-se el partit per 82-73.

Anotadors: P. Ruiz (24), Marcos J. (10), Marc Ors (3), Andreu Lladó (10), Pau Ruzafa (5), Martí Callau (-), A. Ribas (0), A. Reverté (1), D. Grande (11), Alex Eñeso (9).

Amb aquesta derrota el Círcol té un balanç de 3-3 i la propera jornada rep a La Garriga diumenge a les 17:30 a la Plana.

Sort!!!