La festivitat de Tots Sants fa que l’activitat al bàsquet català s’aturi a mig gas. Aquest cap de setmana només jugaran les categories Júnior i superior.

Pel què fa als Juniors us hem de dir que el Junior 1 de Xavi Bruget i Marc Nadal juga a Àusias March, diumenge a les 9:00 del matí, en un nou derbi davant el Badalonès, equip de la part baixa de la taula.

Diumenge a la tarda tota l’activitat es concentrarà a La Plana, en una nova jornada intensa de bàsquet. A les 16:00, en horari excepcional, el Junior A juga amb l’Sfèric de Terrassa, amb l’obligació de seguir la bona marxa iniciada la setmana passada a Santa Coloma. Posteriorment, el plat fort, el partit del Sènior A masculí davant La Garriga. Una victòria dels de Francesc Castellet faria que el seu caseller sumés més triomfs que derrotes. Finalment, el festival de bàsquet l’acabarà com sempre el Sub21 Preferent que jugarà amb el Torreforta de Tarragona, equip també que ocupa les últimes places de la taula classificatòria. La lluita pel liderat continua oberta a la Plana.

Us esperem tots diumenge a La Plana, per animar els nostres equips. Recordeu que aquest cap de setmana es canvia l’hora i que a les 3 del matí heu d’endarrarir el rellotge fins a les 2.