El pont de Tot Sants va fer que l’activitat al bàsquet català funcionés a mig gas, jugant-se només les categories Junior i superior.

Visitar el líder no ha de ser la millor manera de redreçar un rumb erràtic de derrotes, i el Junior 1 de Josep Velasco ho va poder comprobar dissabte a Sabadell. Va perdre, i de bastant, però tot i això es van poder veure algunes llums d’esperança que fa pensar que la sortida del túnel és propera, com per exemple el només perdre el segon quart de 2 punts iun parcial posterior de 0-11.

I de Sabadell marxem al districte de Sant Andreu de Barcelona on el Sènior B masculí d’Oriol Bosom va perdre al camp del Jesús Maria Claudina Thevenet. El Círcol anava amb moltes baixes, i de gran pes, i per tant va anar reforçat amb 2 juniors (Otger Riera i Martí Callau) i 3 Sots 21 (Èric Carreras, David Molina i Albert Viñallonga). Va ser un partit ajustat al marcador que es va decidir a l’últim segon per dos tirs lliures fatídics. La loteria dels 4’60m va fer decantar la moneda al costat dels barcelonins, que jugàven amb només 6 jugadors. Amb 73-70, Jaume Lleal tés dos tirs lliures. Encerta el primer, falla el segon, però el rebot va a parar a mans rivals que s’enduen el partit. Una llàstima i una victòria increïble per part local que no es creien el què havien fet.

A la mateixa hora que el Sènior B masculí jugava les seves homòlogues femenines queien per la mínima a la pista del Parets

Diumenge, un derbi a Àusias March obria un gran diumenge pel Círcol. Era el Badalonès Junior de 1er any. Un partit empocionant d etampteig escarransit (38-37), en què els nanos de Xavi Bruget i Marc Nadal van dominar 30 dels 40 minuts. A l’últim període un 16-8 per part del Badalonès va decantar la balança.

Al migdia les noies del Junior femení de Ramon Pasquina van guanyar a la complicada pista del Centelles i continuen líders de la lliga.

I a la tarda, l’apoteosi final. Els espectadors que ens vam citar a La Plana van viure un triplet històric de triomf. A les 16:00, a l’hora del cafè i el puro, el Júnior A d’Andreu Lladó va oferir un aperitiu de luxe davant de l’Sferic de Terrassa. Des del minut 0, va posar les coses clares. Una victòria inapel·lable. Posteriorment el Sènior A masculí va servir un gran primer plat amb la victòria davant la Garriga. I finalment el Sots21 Preferent va acabar el menú amb unes excelses postres, en un partidàs davant Torreforta. Els homes de Basili Bellès i Alfred Surrà, amb una gran defensa va desactivar qualsevol intent d’atac dels tarragonins. La nota negativa, una nova lesió al turmell. Aquest cop li ha tocat a l’Albert Viñallonga. Des d’aquí molts ànims

Acabem parlant del Sènior femení que va caure a la pista d’una de les bèsties negres de l’entitat, aquest any: el Grup Barna. Igual que el Sots21, les noies de Jaume Lleal també van perdre.

La setmana que ve, torna tot a la normalitat, amb la represa de tota la competició. Sort