El Sènior Masculí va guanyar per 30 punts de diferència (83-53) a un gran equip com és La Garriga, en un matx on la defensa local va marcar les diferències.

El Círcol va començar el partit molt concentrat, i a diferència de la sortida a Girona de la setmana passada, els nostres van dominar el marcador des del primer minut. La bona tasca defensiva dels jugadors exteriors va ofegar als tiradors de la Garriga, i un ritme de partit alt feia patir més del compte als visitants. El Círcol va començar el partit amb Alex Eñeso de base degut a les lesions de l’equip, i secundat per Alber Reverté i Andreu Lladó que va entrar a pista a mitjans de quart, van infringir un ritme de partit alt per manar en el marcador al final del primer període: 14-9. Al segon quart, els jugadors de Francesc Castellet dominaven el ritme de partit i ampliaven diferències en aquests 10 minuts. Sota la cistella, el domini del rebot defensiu permetia còrrer i jugar amb transicions ràpides. El canvi defensiu dels vallesans, que es van posar en zona, van generar alguns dubtes al Círcol, però després d’un temps mort, l’atac va començar a ser molt més fluït i es mantenia l’avantatge en el marcador a la mitja part: 35-25.

A la represa, el Círcol ampliava diferències fins els 18 punts en un tres i no res, amb quatre jugadors de la casa a pista, Àlex Eñeso, Albert Reverté, Toni Forteza i Andreu Lladó,i amb un Marcos Jurado molt treballador i encertat de cara a cistella, feien despegar als nostres a l’electrònic. Però els visitants amb jugadors de molta qualitat com Martí Nualart, Àlex Hernàndez i Gòdia, feien un esforç per mantenir-se en el partit i retallaven distàncies per ajustar el marcador fins als 10 punts de nou al final del 3r quart. Al darrer període, festival ofensiu del Círcol, que continuava molt seriós defensivament i gaudia d’uns minuts d’encert i bon joc excel·lents, els millors de la temporada sense dubte. La màgia de Pau Ruzafa s’unia a la festa, que després d’una setmana aturat per problemes físics, no va ser fins la segona part que va tenir uns minuts. Cal destacar el debut d’Albert Surrà amb el primer equip als 2 darrers minuts de partit, un premi al seu treball amb el sots21 i a l’ajuda que ofereix al primer equip en aquests temps de lesions. I sense dubte també destacarem l’excel·lent partit de l’Andreu Lladó i l’Àlex Eñeso.

La propera setmana, el Círcol es desplaça a Pineda (diumenge 17:45). Esperem que tornin amb una victòria!