Després d’una setmana de descans tots els equips del Círcol reprenen les seves respectives lligues. La majoria d’equips ho fan com a visitants. Tot i això tenim uns quants partits interessants a casa.

Sense anar més lluny, comencem amb un derbi, el Minguella-Premini masculí de demà dissabte a les 10:30 a Casagemes.

Diumege a les 10:45 a la Plana, el Cadet A de Ramon Cuñé juga amb el Santa Perpetua, primer contra últim.

La sessió matinal de diumenge a La Plana, però l’obrirà el Junior 1 de Xavi Bruget i Marc Nadal, a les 9:00, davant el Cardedeu.

I a les 12:30, el Junior de 1r any de Josep Velasco, vol tornar a la senda de les victòries en el partit davant el Joventut L’Hospitalet.

A la tarda l’acció es traslladarà a Montgat amb els partits , a les 16:00 del Junior femení davant Parets, posteriorment el del Sènior femení, també contra Parets i per acabar amb el del Sènior B femení enfront Vilassar. A Casagemes es jugarà també a la tarda, a les 19:00, el Senior B masculí Brafa