En el cap de setmana del retorn a la competició en totes les categories dle bàsquet catalè, el Círcol ha compartit protagonisme amb Minguella i UBSA

En Preminis derrota del masculí d’Albert Reverté i MAria Zambrano, precisament davant Minguella. Un partit igualat en què un parcial final d’11-0 en contra va decantar la balança. Les noies van guanyar ajustadament a la pista de Les Franqueses

L’únic Mini dels 3 que van jugar, el B va perdre contundentment a Sta Coloma. Molts ànims.

El Preinfantil femeni de Jaume Lleal va defensar la seva condició d’invicte vencent a Sant Gervasi.

Malauradament us hem de parlar d’un doble KO dels equips infantils de l’entitat, a més de forma severa. L’A d’Adrià Puente va caure al camp de l’UBSA, i el B ho va fer a la pista del Bàsquet Neus.

El contrapunt el posa sens dubte els nostres cadets. Aquesta jornada us hem de dir que tots van guanyar. L’A, de Ramon Cuñé, de forma rotunda a La Plana davant Sta Perpètua, el B de Santi Rodríguez en el derbi amb Minguella, l’1 de Marc Lozano i Maria Zambrano a la pista del Neus, i el femení de Josep Velasco a Sabadell.

Pel què fa els Juniors, ha estat una jornada agredolça. Van perdre el Junior 1 de Xavi Bruget i Marc Nadal amb el Cardedeu; i l’A a la pista Polydor de l’UBSA. Un partit que va estar condicionat clarament per una fluixa primera part en què es van anotar només 19 punts. A la segona, els 51 punts restants de l’electrònic no van ser suficients per tombar els adrianencs. La causa va ser el temut efecte acordió: a cada parcial dels nanos d’Andreu Llado, va ser contestat pels rivals. Les victòries venen del Junior Femení de Ramon Pasquina davant Parets, i sobretot, i aquesta és la gran notícia dle cap de setmana, del Júnior de 1er any de Josep Velasco enfront al Joventut L’Hospitalet. L’equip es retroba amb el triomf després de 6 jornades. Un partit d’infart sempre dominat pels badalonins. Un gran regal sens dubte per en Diego Martínez, un dels entrenadors de l’equip, que ahir feia anys.

Doble derrota del Sots21, el B, a Montornès i del Preferent. Els nois de Basili Bellès i Alfred Surrà viatjaven en quadre a Sant Just. Van estar reforçats per Sergi Rodrígues del Sots 20 B i pels Juniors Pau Martinez i Pol Cejas, a qui agraïm la seva presència. Tot i això vam dominar 37 dels 40 minuts. Fins que 2 triples van acabar de rematar un equip cansat, que jugava amb 8 peces. L’esforç va ser encumiable i l’actitut exemplar. És la segona derrota de la temporada, just abans de rebre Minguella, la setmana que ve. Hi ha moltes ganes

Pel què fa als Sèniors, el B masculí, d’Oriol Bosom, va ser l’únic dels 4 que van guanyar. Va ser un autèntic festival, un homenatge al bàsquet ofensiu d’equip. La diferència de +24 davant el Brafa al final del partit, es queda curta. La imatge de la jornada, és la del triple estratosfèric que va anotar Marc Nadal. L’equip A, el femení davant Parets, i el Sènior B femení davant Vilassar van perdre

Molta sort i molts ànims a tots els equips de l’entitat. Esperem que la jornada següent vingui farcida de triomfs