Aquest cap de setmana tres partits ressalten per sobre de la resta en la secció de bàsquet. Anem a pams i ho entendreu.

El Mini 1 juga dissabte a les 12:00a Països Catalans el derbi amb Sant Andreu. El partit de la jornada de dissabte però, és sens dubte el del Mini A que juga a Can Cabanyes a les 10:30 davant Granollers, un partit importatíssim pel líderat a la Lliga. Els de Diego Martínez necessiten tot el vostre suport a les grades. Sabem que com sempre, no ens fallareu

A la mateixa hora i al mateix lloc el Preinfantil masculí juga davant l’AESE. 2×1 a Can Cabanyes.

L’infantil B juga al pavelló de Sant Crist diumenge a les 12:30 davant Gramanet

El Cadet 1 de Marc Lozano i Maria Zambrano obren la tarda a Casagemes, dissabte a les 18:00 jugant amb el Sant Pere de Terrassa; el B té derbi a Llefià dissabte a les 12:30; l‘A jugarà a Països diumenge a les 12:00 davant Joventut Les Corts i el Cadet Femení obre el diumenge a Sant Crist, a les 11:00 en partit enfront Les Franqueses

El Sots 21 B juga a Casagemes dissabte a les 19:30 amb Manyanet Les Corts.

I finalment a La Plana, triple sessió de bàsquet diumenge a la tarda. A les 16:00 Junior A, derbi amb Sant Josep, posteriorment el Sènior A masculí– Alisos, i finalment un altre derbi amb gust a vendetta d’amistós pretèrit, el partit de la jornada i que tots els components de l’equip el tenim marcat en vermell, Sots21 Preferent- Minguella, amb el debut de Kike Zudaire a les nstres files. Molta sort. Us hi esperem a tots. Passarem llista

Molta sort a tothom