Les dos últimes jornades ens porten poques novetats entre els mànagers capdavanters de la lliga del Círcol.

El guanyador de la jornada 5 va ser Xavi Bruget, amb el seu equip syxo1 amb 163,4 punts, amb més de 25 punts de diferència del segon classificat. Sens dubte recital d’en Xavi en aquesta jornada.

1. syxo1                    bruget (Badalona)                  163,40

2. Alella Team            dani566 (Alella)                     138,00

3. els gamberros        DonPatch_58 (Badalona)       136,60

4. dennis rebound      surrich (Badalona)                   132,80

5. MikiTeam              Mikipro (Badalona)                 132,80

La jornada 6 ens va portar un festival de punts de la majoria de managers, amb victòria de micro i el seu equip rcb3, amb 223 punts, rècord de llarg de la temporada. Fins a 12 equips van superar els 200 punts aquest cap de setmana.

1. rcb3                     micro (Badalona)                   223,00

2. bonjour                 los ramones (Badalona)          221,20

3. rcb1                      micro (Badalona)                   221,00

4. merengue merengue     gerrybdn12 (Badalona)          219,00

5. kyle                     pau_bdn6 (Badalona)            218,40

A les classificacions generals, Albert Surrà segueix líder, però amb menys avantatge que les jornades anteriors, ja que té Pau Martínez a 12,8 punts i Jaume Lladó a 27,8.

Les classificacions específiques no canvien en cap apartat.

Per acabar, aquesta setmana hem fet tres preguntes al líder de la classificació general, Albert Surrà (surrich), amb el seu equip dennis rebound. Cada setmana intentarem portar les impressions dels diferents mànagers de la lliga.

1. T’esperaves estar a aquestes altures a la primera posició de la lliga? Veus perillar el teu liderat?

La veritat és que m’esperava estar a en posicions capdevanteres però no lider i molt menys amb la difèrencia que portava fins fa una jornada al segon. Crec que al circol hi ha molta gent que porta jugan al supermanager durant anys i fent bons papers. Respecte a si veig perilla la meva posició ara mateix et diria que tot pot passar ja que el segon classificat ha passat d’estar a 90 punts a tant sols 12 i a tenir un brocker basket superior al meu així doncs haure de ingeniarme-les per capgirar la situació i tornar a treure ventatges. Si faig una bona jornada no crec que m’atrapi de moment.

 

2. Quin és el teu secret per fer els canvis cada jornada?

En el que portem de supermanager el meu secret per els canvis es ben senzill, estem a una alçada on el més important es augmentar el brockerbasket per tenir més pressupost aixi que intento sempre fitxa jugadors que puguin puja amb bastanta seguretat ja que si almenys no fan bona valoració m’hagin sumat en un altre aspecte mol important de moment com es el brocker. També haig d’afegir que com fins fa 1 jornada estava entre els 600 millors d’espanya sempre va be comença a tenir jugadors fixes que acostumen sempre a fer bones valoracions. Un altre aspecte molt important alhora de fer canvis es mirar la jornada i veure el rival del jugador que t’interessa i analitza si les caracteristiques i qualitat d’aquell equip poden afavorir al jugador a fer valoració. De vegades per això també s’ha de tenir una mica de visió i intuició i fer alguna aposta personal per fer un cop d’efecte, és a dir fitxar un jugador que creus que ho farà bé i que poca gent el tindrà en aquella jornada. PD: jo soc d’aquells jugadors que mai miro els mes comprats i els mes venuts

3. Dona algun consell a tota la gent per aquesta jornada.

El meu consell per a tota a la gent del SM seria que ara mateix si han de canviar a un base i no tenen gaire pressupost fitxessin a primers bases que gaudeixen de molts minuts, un exemple clar seria josep franch. Pedro Llompart i javi rodriguez són bones opcions ja que gaudeixen de minuts i poden pujar brocker amb més facilitat que altres i com he dit abans per no menjar-te un jugador que fa poca valoració almenys que et sumi brocker. D’alers la opcio més clara es nando de colo que pujara segur tot i jugar contra el lider. De pivots recomanaria a eulis baez i herve toure, tot i que juguen entre si els dos pujaran bastant brocker. Les meva aposta personal
de la jornada seria: llull

Bona sort a tots aquesta setmana!!!