Gran cap de setmana per la seccó amb un balanç molt positiu de victòries en general

El Premini femení de Marina Cano i Clara Navarro van recol·lectar el primer dels molts triomfs d’aquesta jornada a la pista dle Pineda on el va vèncer amb molta contundència.

El Mini1 va perdre en el derbi amb el Sant Andreu. El B de Sergi Bernat va guanyar al Bàsquet Neus. Però sens dubte, la gran notícia arriba de l’equip A de Diego Martínez que va guanyar al Granollers, en un partidàs col·lectiu que va tenir un gran premi final: el líderat de la Lliga. Un partit emocionant, que justifica l’afonia de després dle nostre tècnic.

A la mateixa hora i al mateix lloc que els Mini A es feien grans, el preinfantil masculí de Ramon Pasquina va vèncer a l’AESE en un partit resolt a partir del 3 dels vuit períodes. El Preinfantil femení va aplaçar el seu matx

Cara i creu pels infantils. Triomf de l’A d’Adrià Puente a Vilassar i derrota del B de Diego Martínez a Sant Crist amb el Gramanet. A part de la derrota, en un partit igualat, que es va decidir en els 2 darrers períodes, es va fer mal un dels nostres jugadors, a qui desitgem una ràpida recuperació

En categoria Cadet balanç molt positiu, amb victòries solvents i contundents dels nostres representants masculins. Tant l’A, com el B i com l’1 no van tenir problemes per vèncer al Joventut Les Corts, al Llefià, a domicili, i al Sant Pere de Terrassa respectivament. La nota negativa la posa la derrota del Cadet femení de Josep Velasco i Gerard Castro, en el partit inaugural de la jornada de diumenge a Sant Crist. Círcol i Les Franqueses van oferir un espectacle de baix nivell basquetbolític però emocionant en quan a marcador ens referim. Les Franqueses va aconseguir distanciar-se en l’electrònic en els 5 minuts finals de matx. Derrota un pèl massa abultada pel què es va veure a la pista

El Junior B continua la seva progressió a passos de gegant. Va perdre al camp del Mollet, tercer classificat, però donant bona imatge i plantant cara a un equip que busca el títol de lliga. Prova d’això és l’empat en l’últim període. Els de Josep Velasco no van aguantar l’embranzida dels vallesans a la primera part, però a la represa els nostres nanos van saber estar a l’alçada fent que el marcador no s’eixamplés. L’infantil B no és lúnic que va perdre amb el Gramanet aquest cap de setmana; el Junior de 1 també va caure davant els colomencs. I el Júnior A va obrir la sessió de tarda a La Plana guanyant al Sant Josep en un derbi de gran qualitat, bon bàsquet i emocionant, que pressagiava el què veuríem després. El Junior femení de Ramon Pasquina continua líder gràcies al triomf a la pista de l’Escola del Carme sabadellenc

El Sots 21 B va perdre a Casagemes enfront Manyanet Les Corts

Dia de victòries i dia de pòquer de triomfs dels 4 sèniors. L’A masculí va escombrar de la pista als Alisos a La Plana, en el segon torn a La Plana, l’A femení, la matagegants de la Lliga va guanyar, al fins ahir, segon classificat, Caldes a domicili i en horari de cafè i crusant. El B femení va emular les noies de l’A, guanyant també al Caldes 5 hores després. El Sènior B va jugar a la pista del Sirius barceloní, segon a la taula classificatòria, un partit de bojos. A falta de 13 minuts els nois d’Oriol Bosom perdien 39-29. Aquí va començar una reacció increïble. Si els que érem presents allà ens deien en aquells instants que acabariem guanyant de 18, no l’haguéssim cregut ni en broma.però el bàsquet és tant meravellós comimprevisible. El quart va acabar 39-44, un parcial de 0-15. La cosa no va acabar aquí i després d’un 44-41 en contra, un huracà blanc de Badalona va bufar amb força per guanyar el partit. El Sirius ja no va fer res més. Literalment. Dos triples de Jaume Lleal, fins aleshores inèdit, va obrir la porta de l’èxit. Els 3 Juniors presents, Otger Riera, Martí Callau i Xesco Gotzens (que ahir va debutar amb el Sènior A), van imprimir un endimoniat ritme impossible d’aturar. El resultat final ho diu tot: 44-62. Un parcial final en 13 minuts de 5 a 33. Espectacular. Per cert avui si voleu teniu una oportunitat de veure el Sènior B en acció. Avui a La Colina de Montigalà, a les 20:30 es jugarà el partit aplaçat amb els Bucaners

Per acabar el Sots 21 Preferent no va poder completar el triplet de diumenge a la tarda, ja que va caure davant el Minguella, en un partit espectacular i vibrant pels espectadors de La Plana, i d’infart pels qui estàvem a la banqueta. El Minguella va comenaçr dominant el partit acomulant una renda m+àxima de 16 punts a mitjans de tercer quart. Els homes de Basili Bellès però no van baixar els braços, ans el contrari. Ràpidament van eixugar la diferència fins a empatar a faltar de 4 minuts pel final de l’encontre. A partir d’aquí intercanvi de cistelles. I a 2,8 segons pel final, la jugada clau, la que decideix un gran derbi. Amb 69-69 Jordi Ruiz té dos tirs lliures. Marca el primer (empat a 70), falla el segon, els de Casagemes agafen el rebot i Albert Rourera fa una falta. 2 tirs lliures i 70-71. El tir final del nostre capità Albert Surrà no entra, i el Sots 21 Prefernet perd el segon partit consecutiu. Molts ànims. La setmana que ve a Les Franqueses arribarà la victòria segur

En resum magnífica jornada pel bàsquet del Círcol. Esperem que la setmana que ve seguim igual o millor. Sort