El sènior masculí va guanyar per 16 punts de diferència a un equip molt dur com és l’Alisos. El partit es va decantar per l’equip local a la segona meitat.

El Círcol va haver de treballar molt aquest diumenge per doblegar a l’Alisos, un equip amb jugadors molt físics i versátils, però que no van aguantar el ritme de partit que van practicar els nostres. El marcador el va dominar el Círcol els 40 minuts, però alguns errors en defensa permetien als visitants mantenir-se enganxats a l’electrònic durant els primers 20 minuts. Pel Círcol, Àlex Eñeso portava la batuta ofensiva, anotant la meitat dels punts de l’equip a la primera part, secundat per un sensacional Pau Ruzafa que va dirigir l’equip i alhora va oferir un joc realment atractiu pel públic que va assistir a la Plana. S’arribava al descans amb un ajustat 36-35, amb un triple de camp a camp dels vistitants.

A la represa, el Círcol va intentar augmentar al màxim el ritme de partit, i d’aquesta manera va anar obrint un escletja important al marcador, la zona plantejada pels visitants no va crear dificultats als jugadors de Francesc Castellet i Santi Rodríguez, i el quart acabava amb un parcial de 22-11 que permetia als nostres augmentar diferències fins els 12 punts. Al darrer quart el Círcol va mantenir la filosofia i va acabar encarant el final del partit amb certa tranquilitat, per acabar guanyant el matx per 16 punts de diferència gràcies a un triple del debutant Xesco Gotzens, jugador del júnior A.

Anotadors: A. Ribas (0), P. Ruiz (14), M. Jurado (0), T. Forteza (4), M. Ors (4), A. Lladó (7), P. Ruzafa (11), R. Fusté (0), A. Reverté (2), F. Gotzens (3), Dani G. (8), Alex E. (29).

La propera jornada el Círcol visita la pista del CE Palamós, dissabte a les 18:00. Esperem que tornin amb una victòria.

SORT!