El senior femení del Círcol Catòlic rep el SESE a casa. Les barcelonines són l’únic equip invicte de la categoria i són líders del grup 1. El partit es jugarà diumenge a 2/4 de 6 al Pavelló Pla de la Concòrdia de Montgat.

El SESE és el millor atac de la competició, amb 71 punts de mitjana per partit. Però a més a més, és l’equip que menys punts rep de tot el grup. Un repte complicat per l’equip de Jaume Lleal.

El Círcol, però, ja sap el que és guanyar a casa davant rivals de la zona alta. Les badalonines van tombar el segon classificat, el  Torelló, a la pista montgatina. Ara mateix, el Torelló ocupa la segona plaça amb tan sols una derrota.

El femení del Círcol arriba a la cita després d’haver arrencat una important victòria de la pista del Caldes a la passada jornada. Aquesta va ser la segona victòria fora de casa del Círcol.

El Círcol és ara mateix desè a la classificació amb un balanç igualat de 4 victòries i quatre derrotes. La gran igualtat a la zona mitja de la taula fa que es trobin a una sola victòria de la cinquena plaça.

Bon inici de campanya pel primer equip femení de l’entitat en l’any del seu debut a la primera catalana.