Els Preminis juguen tots dos dissabte a Casagemes. Primer el masculí d’Albert Reverté i Maria Zambrano davant el Tres Vil·les a les 10:30 i posteriorment el femení de Marina Cano i Clara Navarro en derbi amb Minguella.

Més derbis el del Mini 1 davant la Dosa també dissabte a les 10:30 a Casagemes, i posteriorment el del Mini B davant Llefià. A les 12:15 el Mini A de Diego Martínez vol reafirmar la seva condició de líders davant Minguella, això si com a visitant. Matí de dissabte intens a Casagemes amb tot de derbis pel Círcol.

Doble jornada de derbis pels infantils també. Dissabte a les 12:00 a Països, Minguella-Infantil B, i diumenge a La Plana a les 16:00 Infantil A-Joventut.

Dissabte a les 9:00 del matí obre el cap de setmana de derbis el Cadet B enfrontant-se amb l’UBSA a La Plana. Diumenge Minguella i Cadet Femení obren jornada a Casagemes a les 9:00.

A Països Catalans diumenge a les 10:30 Junior 1 -Casp i posteriorment Junior B Castellbisbal. El Júnior femení obre la tarda a Montgat enfrontant-se al Tres Vil·les

Després del partit del Júnior femení, arriba el partit de la jornada, el del Sènior femení que s’enfronta al líder SESE. Tanca la jornada a Montgat el Senior B femení- La Llagosta