En ple cap de setmana electoral la secció va afrontar una jornada farcida de derbis i compromisos grans.

Doble derrota dels Preminis. El masculí d’Albert Reverté i Maria Zambrano poc van poder fer davant el Minguella. Les noies de Clara Navarro i Marina Cano no van poder vèncer en el partit pel liderat de la lliga davant el Tres Viles de Llavaneres. No va ser un partit molt vistós de bàsquet, però si que va tenir tots els ingredients propis d’un enfrontament com aquest en què hi havia el liderat en joc, tot i que en aquestes categories poc importa la posició a la taula on estiguis: emoció, nervis i intensitat en alguns instants. Malauradament la victòria va marxar de Badalona

A Minis tres derbis amb 2 victòries i una derrota pel Círcol. El Mini 1 de Roger Coma va vèncer còmodament al Dosa. Amb més dificultat l’A de Diego Martínez va treure el derbi davant Minguella. Un Minguella per cert entrenat pel jugador del Sots20 preferent del Círcol Albert Surrà. Podem dir que dissabte a Casagemes el Círcol jugava amb si mateix. La derrota és pel Mini B de Sergi Bernat i Oriol Bosom enfront el Llefià.

Cara i creu pels Preinfantils. El masculí no va poder fer massa cosa a la pista del Martinenc, equip que es disputa el liderat amb l’Hospitalet. El femení continua imparable en la seva lluita per revalidar el títol. Aquest cop la víctima dels d ejaume Lleal va ser el CN Terrassa. Felicitats

Doble alegria pels infantils tot i que l’A va perdre. El B de Diego Martínez va guanyar el derbi amb Minguella i l’A va perdre davant la Penya però donant una gran imatge. Va fer un partidàs. Amb tot un equip que és gairebé tota la selecció catalana, els d’Adrià Puente, recordem, la mateixa base que va quedar subcampió preinfantil l’any passat, va arribar al descans amb 3 punts d’aventatge a l’electrònic. Al tercer quart la superioritat física dels verdinegres es va fer palesa i es va imposar una certa lògica. Tot i això no ens vam ensorrar. Prova d’això la victòria parcial a l’últim quart. Felicitar a tots els integrants de l’equip per donar valor al partit i no ensorrar-se davant tot un Joventut

En cadets. Una paraula ho resumeix tot. Victòria. Victòria a Sant Adrià de l’1 de Marc Lozano i Maria Zambrano a la pista de l’ADEDI, del B de Santi Rodríguez, a casa amb l’UBSA, de l’A de Ramon Cuñé davant l’ABB i del femení de Josep Velasco i Gerard Castro davant Minguella

Pel què fa als Juniors, dissabte, victòria de l’A a Vilassar. Partit fluix dels homes d’Andreu Lladó i Adrià Puente, però amb una victoria final important. A Destacar Jordi Padilla amb 7 triples, 3 el primer quart. L’equip va treure la vctòria tot i que no va ser el millor partit si parlem en termes defensius. Diumenge al matí doble sessió continua de Juniors a Països Catalans. L’1 de Xavi Bruget i Marc Nadal va perdre davant el Casp. Partit dominat pels visitants, tot i que el Círcol va lluitar fins als últims momenys. La bona notícia de la jornada arriba del Junior B. Jospe Velasco i Diego Martínez van acabar contentíssims de l’actuació de l’equip. Després d’una primera part igualada, a la segona la màquina Círcol va carburar al 100%. A l’últim quart el Castellbisbal no va anotar en 7 minuts, gràcies a l’intens treball defensiu. Moltes felicitats. El Júnior femení de Ramon Pasquina va obrir la tarda a Montgat guanyant al Tres Viles

Derrota del Sots 21 B i triomf balsàmic del Preferent a Les Franqueses. Dissabte a la pista del SESE i amb 7 jugadors, els homes d’Alfred Surrà van jugar un gran partit de bàsquet, en què van jugar de tu a tu davante ls barcelonins. A faltar de 3 minuts i amb 55-55 els de Nou Barris van fer el parcial que acabava amb els somnis de victòria dels nostres. Una derrota que per resultat i joc va ser massa abultada. Diumenge al matí, el Sots 21 Preferent va tornar a guanyar després de 2 derrotes seguides. Al Vallès vam tenir que esperar una pròrroga per dirimir el vencedor del matx. Els homes de Basili Bellès van estar excelsos al temps extra. Prova d’això el +14 final al marcador.

En Sèniors, finalment derrotes dels equips A i victòries dels B. El Sènior A masculína caure a Palamós i l’A femení va perdre a Montgat davant el SESE, el líder. Un partit condicionat per 2 fets. La mala sortida de les noies de Jaume Lleal amb un 6-22 a finals del primer quart va marcar el partit. La reacció local, a partir d’aquí va ser encumiable però esgotadora. Un cop van poder empatar el matx, les barcelonines van tornar a marxar a l’electrònic per guanyar el partit de forma clara. El físic i la remuntada quie van fer davant d’un líder experimentat van matar les aspiracions de triomf del Círcol. El Sènior B masculí fa temps que no sap el què és perdre. A la Mina, amb moltes baixes, el reforç de dos Juniors B com Xavi Mateu i Aleix Sánchez, l’equip d’Oriol Bosom va sumar el quart triomf seguit (també va vèncer el dilluns passat el partit aplaçat amb Bucaners). Ja van segons darrere l’intractable Premià. El B femení va guanyar a La Llagosta al pla de la Concòrdia de Montgat

Sort i ànims a tots els equips dle bàsquet del Círcol.