El Círcol va caure a la pista del Palamós, en un partit on els locals van portar el ritme anotador i que van trencar al inici del 3r quart. La defensa dels nostres no va estar a l’alçada d’un equip amb qualitat com el Palamós.

El Círcol sabia que la pista del Palamós no seria fàcil. L’equip gironí que jugava a Copa Catalunya la temporada passada, manté jugadors de qualitat a la plantilla, i així ho reflexen els 100 punts que van anotar (100-85). El primer quart acabava amb empatat a 20, amb un Círcol treballant prou bé, però amb problemes en el rebot defensiu, el Palamós gaudia de segones opcions amb facilitat i el baix encert exterior el cubrien amb situacions aprop de cistella. Al segon període el Círcol agafava una renda de 6 punts que obligava als locals a aturar el partit, però a la represa parcial de 8-0 i tornes canviades. El parcial en aquest quart era de 23-20 i s’arribava al descans amb un 43-40. Era evident que el ritme anotador no beneficiava als nostres, calia millorar la defensa a la segona meitat.

El Círcol va sortir fred del vestidor, i un Palamós molt encertat i amb una marxa per sobre dels visitants obria una escletxa en el marcador amb 10 punts d’avantatge. A partir d’aquí, el Círcol va anar a remolc tota la segona meitat, amb un estira i arronça en el marcador que no acabava de finiquitar el partit. De fet, el Círcol es posava a tan sols 6 punts a falta de 3 minuts gràcies a 4 triples de Pere Ruiz en aquest quart, que donaven vida als blanc i blaus, però la deixadesa defensiva els prohibiria de cap possibilitat de victòria, i de nou, temps mort local i parcial de sortida que trencava qualsevol esperança. Bon partit de Pere Ruiz i Pau Ruzafa, autors de 18 i 16 punts respectivament.

Anotadors: A Ribas (2), Marcos J. (6), T. Forteza (4), M. Ors (7), Andreu Ll. (8), Pau R. (16), R. Fusté (1), A. Reverté (5), D. Grande (6), A. Eñeso (12).

La propera setmana, el Círcol juga a La Plana (diumenge 17:30) davant el Premià.

Sort!