La jornada 7 va ser liderada per Zelkjo_Obradovic amb el seu equip Passejant pel Zoo de Tel Aviv amb 214,6 punts. El líder dennis rebound va ser segon amb 209 punts i va obrir forat respecte als seus perseguidors.

Top 5 de la jornada 7

1. Passejant pel Zoo de Tel Aviv Zelkjo_Obradovic (Badalona) 214,60

2. dennis rebound surrich (Badalona) 209,00

3. Indiana andie (Badalona) 204,40

4. Catalonia is not Spain||*|| santi_BDN (Badalona) 202,80

5. Raise stopaa (Badalona) 197,00

A la jornada 8 cap dels 198 equips va superar els 200 punts, sent el guanyador Aleix Sànchez, jugador del júnior de 1r any, amb l’equip sempre verdinegre! Amb 196,8 punts, seguit de molt aprop per Butler d’Andreu Lladó amb 196,4.

1º sempre verdinegre! aleixsanchez9 (Badalona) 196,80

2º Butler andie (Badalona) 196,40

3º Passejant pel Zoo de Tel Aviv Zelkjo_Obradovic (Badalona) 191,00

4º Indiana andie (Badalona) 190,80

5º PALLISSAAA!!! 16circol (Badalona) 189,00

La classificació general segueix liderada per Albert Surrà i el seu equip dennis rebound amb 1244 punts. Darrere seu hi ha un grup de tres perseguidors amb 1175,4, 1169,2 i 1160 punts respectivament.

Líder brokerbasket: dennis rebound surrich (Badalona) 12.664.465€

Líder anotació: syxo2 bruget (Badalona) 957 punts

Líder rebots: dennis rebound surrich (Badalona) 416 rebots

Líder triples: syxo2 bruget (Badalona) 143 triples

Líder assistències: Syracuse andie (Badalona) 203 assistències

Com a curiositat, el partit aplaçat de la primera jornada entre Cai i Valladolid s’ha disputat i ens ha portat un nou guanyador d’aquesta jornada, l’Alella Team de Dani Grande, jugador del sènior A del Círcol.

Finalment, com vam fer a l’últim resum, us portem les impressions d’un dels supermànagers del joc. Aquesta setmana tenim a Jaume Lladó, jugador del cadet 1, que actualment està situat en segona posició de la lliga del Círcol.

1. Estàs a la segona posició de la lliga. Creus que pots lluitar pel primer lloc o et conformes amb mantenir la segona posició? Intentaré lluitar per posar-me primer, tot i que ho tindré bastant difícil perquè els de darrere meu cada cop estan més a prop. Hauré d’intentar fer una puntuació molt alta en alguna de les 5 properes jornades per poder mantenir les diferències però, per això necessito aconseguir molt Brokerbasket per fitxar jugadors valoració mitja molt alta.

2. Quin és el teu procediment per fer els canvis cada jornada? En què et bases? Alhora de fer els canvis miro sobretot els jugadors que et poden donar broker més fàcilment. Algunes vegades els que donen broker són jugadors que normalment no fan valoracions gaire altes però que a la jornada anterior han fet molt bona valoració; en aquests casos intento no arriscar-me perquè pot ser que acabi perdent punts per culpa del canvi. Ara que ja portem unes quantes jornades, la majoria de jugadors ja han pujat molt el seu preu i a vegades és difícil trobar jugadors que el pugin i llavors el que intento fer és fitxar jugadors que sé que tenen moltes possibilitats de fer una valoració alta. Amb l’arribada de jugadors procedents de l’NBA encara queden opcions per guanyar més broker i acostumo a fitxar-los si veig que als seus respectius equips ho han fet bé durant la temporada passada. 3. Recomana un base, un aler i un pivot per aquesta jornada. En la posició de base és en la que tinc més dubtes sobre quin jugador seria el millor per aquesta jornada perquè, la majoria, són molt irregulars. Crec que Javi Salgado, tot i ser una mica arriscat, seria el base que fitxaria perquè en les últimes dues jornades ha fet 14 i 20 de valoració respectivament tot i que també és una bona opció el seu company d’equip Raulzinho Neto que és bastant més barat i pujarà el preu més fàcilment. L’aler el tinc força clar, Nando de Colo. Porta unes últimes jornades fent valoracions molt bones a la Lliga Endesa i a l’Eurocup i pujarà el broker fàcilment. Tiago Splitter és el pivot que hauria de tenir més gent perquè pot pujar fàcilment de broker i acostuma a fer valoracions molt bones tal i com va demostrar a la seva darrera etapa en la lliga ACB i en aquests dos partits que porta amb el València(Eurocup i Lliga Endesa).