Aquest cap de setmana el bàsquet del Círcol ha tingut una forta relació amb el color vermell, ja que en aquesta jornada molts equips s’han enfrontat amb rivals que tenien el color vermell a les seves equipacions

Sense anar més lluny el Preminim masculí d’Albert Reverté i Maria Zambrano va aconseguir la primer victòria de la temporada davant l’Ademar. Malauradament el femení no va poder emular els seus homòlegs masculins, ja que va perdre al camp del Vilanova del Vallès. A més va perdre la segona plaça de la lliga. Molts ànims a les noies de Marina Cano i Clara Navarro.

Derrota del Mini 1 de Roger Coma davant el Joventut del jugador del Sènior del Círcol Pau Ruzafa. Malauradament els nostres nois no van poder repetir la gran actuació que van fer a la primera volta en què només van perdre d’1 punt. Qui si va guanyar van ser el Mini B davent el Valldemia en un partit igualat amb domini altern a l’electrònic, però que finalment es va emportar els nens de Sergi Bernat i Oriol Bosom. L’A continua amb la seva condició de líder de la lliga en vèncer al Mollet a casa. Des de la primera jornada els nois de Diego Martínez no saben que vol dir perdre

Un altre cop us hem de parlar de cara i creu pels preinfantils del Círcol. La creu la posa el masculí. L’equip de Ramon Pesquina poc va poder fer davant el Grup Barna (amb uníforme negre i vermell). La cara és el Preinfantil femení de Jaume Lleal. Aquest cop va ser el BBC qui va patir el potencial de les noies, encara invictes en el campionat.

Dissabte a la tarda, a Casagemes, un parcial de 12 punts en contra en el 1r període va condicionar el partit de l’infantil B de Diego Martínez davant els vermells de Montgat. Tot i intentar-ho aquesta renda de 12 punts va ser una llosa massa pesant per uns nanos que això si van posar tota la voluntat del món en l’intent de remuntada. Per la seva banda l’infantil A va donar l’alegria de la jornada en vèncer de 31 punts a l’Ademar en el partit que obria el diumenge a la tarda a La Plana. Aquests 31 punts de renda serveixen als d’Adrià Puente per recuperar l’average particular amb els vermells, ja que van perdre de 22 al partit d’anada.

Dos cadets que jugàven aquesta setmanahan tingut sort dispar, el B i el Femení. Els homes de Santi Rodríguez van vèncer als Dimonis (vermells, és clar) del Badalonès. El Círcol és l’únic equip que pot seguir l’estela del líder invicte, el Bàsquet Neus. Les noies de Josep Velasco per la seva banda, van caure davant la Cultural, un equip que només ha perdut un partit en el que va de temporada.

Dues derrotes i dues victòries pels júniors de l’entitat. L’1, de Xavi Bruget i Marc Nadal, va caure clarament a Sabadell a la pista del Sant Nicolau, un equip de la part alta de la taula. Molts ànims. Números en mà podríeu pensar que si un equip perd de 39 punts és que poc ha pogut fer. Doncs bé, a vegades els números no ho diuen tot i heu de mirar el context del partit per entendre què és el què ha passat. Sens dubte aquets és le cas del partit jugat diumenge al migdia a La Plana entre el Junior B i l’Ademar. Els vermells són invictes i a més vencent els seus partits per rendes bestials. Sens dubte el Círcol ho tenia molt difícil per treure alguna cosa positiva. Però això no vol dir que no haguéssin de lluitar per plantar cara. I precisament això és el que van fer els nois de Josep Velasco. Durant la primera part es van trencar literalment la cara a cada pilota, a cada rebot, a cada punt. Ho van fer tan bé que van arribar al descans amb només 13 punts de diferència. Això va fer que l’Ademar sortís a la represa amb un plantejament ultradefensiu, fins aleshores inèdit, ja que cap equip li havia exigit tant com el Círcol (recordem que som 12ens d’una lliga de 15). Aquesta defensa zonal i el cansament acumulat (que va forçar més errors) va fer que l’aventatge al marcador s’ampliés fins a un marge excessiu pels mèrits d’uns i d’altres. Enhorabona, nois. El júnior A de l’Andreu Lladó i l’Adrià Puente va vèncer al Calella. Va ser un partit pràctic davant un equip lluitador sobretot a la primera part. El femení de Ramon Pasquina continua sumant victòries al seu caseller, aquest cop davant Tordera a domicili.

Derrota del sub21 B a casa davant del Lliçà i extraordinari triomf del preferent a La Plana davant el Sitges. Els homes de Basili Bellès van sortir molt forts, sobretot encoratjats per l’empenta d’Albert Viñallonga, que va anotar els 15 dels 17 punts del primer quart (va acabar amb 27). Posteriorment els del Garraf van retallar diferències gràcies a un joc força agressiu, que molts cops fregava el límit permès de l’ètica esportiva. A falta de 2:36 minuts i amb 56-60 a l’electrònic, va venir la reacció final del Círcol. Un triple de David Molina i un altre d’Albert Reverté van capgirar la situació. Finalment l’equip es va endur la victòria, molt merescuda.

En sèniors derrota del Sènior masculí A davant Premià i del femení A a Arenys. Molts ànims. I victòria extremadament patida del sènior B a La Plana enfront la Castellana de Barcelona i del B femení a Santa Eulàlia de Ronçana.

Molts ànims i sort a tothom. La setmana que ve, última jornada abans del pont de la Constitució.