Aquest cap de setmana previ al pont, la majoria dels equips del Círcol han viatjat pel país per tornar a casa amb victòries. Sobretot han viatjat a Sant Adrià dle Besòs

És el cas del Premini masculí d’Albert Reverté i Maria Zambrano que poc va fer a la pista del líder UBSA. Les noies de Marina Cano i Clara Navarro perden al camp del Granollers, per només 6 punts en el duel per la tercera plaça de la lliga

A prop de Granollers, a Palau de Plemagamans el Mini 1 de Roger Coma guanya a domicili clarament, un rival directe. La gran notícia de la jornada ens arriba també del Vallès, a Lliçà d’Amunt on el Mini A de Diego Martínez es va asegurar dissabte el dret de jugar a la categoria A1. Moltes felicitats

En preinfantils derrota ajustada dels nois de rAmon PAsquina a la pista del Claret. Llàstiima

Més males notícies. Malauradament els dos infantils van perdre: el B a Sant Adrià davant l’UBSA i l’A davant el JAC BIM barceloní a La Bordeta

El cadet B de Santi Rodríguez és l’únic dels tres que jugàven aquest cap de setmana que va guanyar. Va ser al camp del Bàsquet Neus. El cadet femení de Josep Velasco i Gerard Castro perd a La Garriga i l’1 de Marc Lozano i Maria Zambrano al Col·legi Sant Gabriel de Sant Adià amb l’UBSA

Al costat d’on jugàven el Cadet 1 i gairebé simultàniament el Júnior B de Josep Velasco i Diego Martínez van caure a la pista Pullydor del camp del carrer Ricart davant l’UBSA. Per estrany que us pugui semblar el 20-16 en què es va arribar al final del primer quart va ser una llosa massa pesant de suportar. Els següents parcials es van perdre, de poc però avn caure al costat vermell. Com a curiositat dir-vos que el partit es va haver d’aturar a inicis del tercer quart per la gran humitat present al parquet que causava més d’una relliscada. En aquets partit va tornar a jugar el nostre capità Ferran Muñoz absent fins ara per una lesió a l’esquena. El Júnior 1 de Xavi Bruget i Marc Nadal va guanyar al Mirasol en l’únic partit de categoria masculina que es jugava com a local. El Júnior A va perdre a la pista del líder Girona on poc va poder fer davant d’un equip molt físic i que només ha perdut un partit

Derrota clara del Sots20 B a mAnlleu i extraordinari triomf del Preferent a Cornellà. Sense l’entrenador Basili Bellès, absent ahir, l’equip el va agafar l’Andreu Lladó, per cert moltes gràcies,  i la cosa li va anar força bé. Un primer parcial de 10-18 semblava que el partit es resoldria sense problemes. Però al segon quart les coses s’igualen perquè el Cornellà comença a defensar més intens i les cistelles del Círcol costen d’entrar. L’últim quart però és un autèntic festival dels badalonisn que rematen el matx amb un 8-21 gràcies als triples de Jordi Ruíz i la bona tasca defensiva de l’equip.

Finalment en sèniors, victòria in extremis del Sènior masculí a Argentona, derrota del Sènior femení davant el Vilassar a Montgat i KO ajustat del Sènior B femení enfront l’intractable i invicte líder Malgrat també al Pla de la Concòrdia

Arriba el pont de la Constitució i per tant una setmana de descans. La competició es reprèn el cap de setmana del 17-18 de desembre, una setmana abans de Nadal