El Sènior masculí va guanyar per un punt de diferència a la pista de l’Argentona en un final d’infart.

El partit va estar marcat per constants ratxes per part d’ambdós equips, els parcials a favor d’uns i altres eren una constant en el marcador, i només el primer període que va finalitzar 18-18 va estar equilibrat. En aquest primer període, el Círcol anava a remolc de l’Argentona, que portava la batuta ofensiva del partit, només la reacció visitant a final d’aquest quart va permetre igualar el marcador abans de finalitzar-lo. El segon període va tenir color blanc i blau, i amb un parcial de (16-25) el Cïrcol marxava amb 9 punts d’avantatge al descans. Uns 10 minuts han on el Círcol va mostrat un joc estàtic molt fluït i capaç de trobar els avantatges en cada situació per anotar amb certa comoditat.

A la represa, el Círcol va sortir totalment fred i el parcial va ser a favor de l’Argentona en aquets 10 minuts (22-9), 13 punts de desavantatge que capgiraven el marcador abans d’afrontar el darrer període. Aquest darrer quart va estar molt igualat amb petits avantatges per ambdós equips, amb un Andreu Lladó agafant responsabilitats en atac el Círcol arribava al darrer minut per davant en el electrònic. L’argentona però, amb dos accions consecutives es posava 2 punts per davant a falta de 40 segons. Els lliures van jugar un paper molt important i amb 26 segons per finalitzar el Círcol atacava amb 1 punt de desavantatge, falta a Andreu Lladó per a que anotés dos lliures a falta de 14 segons. Temps mort visitant i bàsquet in extremis en un palmeig a falta de 1.8 segons… semblava que de nou els nostres caurien en un final ajustat. Però aquesta vegada, coneixedors de l’importància d’una victòria a domicili, el Círcol va executar una jugada després de temps mort per acabar amb un alley-hoop de Pau Ruzafa i Alex Eñeso que portaven la victòria a Badalona, per un ajustadíssim 73-74.

Anotadors: A. Ribas (3), P. Ruiz (3), M. Jurado (20), T. Forteza (8), M. Ors (0), A. Lladó 18, P. Ruzafa (9), R. Fusté (3), A. Reverté (2), A. Eñeso (14), D. Grande (9).

Aquesta setmana descans en la competició per recuperar forces de cara al darrer partit de l’any davant del Sant Andreu de Natzaret, en un derbi badaloní davant un equip que es troba 2n a la classificació amb només 2 derrotes. El partit ha canviat d’horari i es jugarà diumenge a les 10:30 a la Plana. NO HI PODEU FALTAR!!!

Sort Nois!