Benvinguts a l’última jornada del 2011.

Els Preminis juguen tots dos a Casagemes dissabte. A les 10:30 derbi masculí amb Minguella, i a les 12:00 les noies juguen contra Les Franqueses

També a Casagemes dissabte a les 12:00 el Mini B s’enfronta al Santa Coloma.

Passem al Màgic on els 2 Preinfantils coincideixen, en dia, hora i camp: dissabte a les 11:00. Els nois juguen contra l’Hospitalet i les noies s’enfronten al Sant Gervasi

Atenció perquè és un cap de setmana amb canvis d’hora dels equips sobretot el diumenge. És els casos dels equips infantils. El B juga diumenge a les 12:30 a La Plana davant el Bàsquet Neus. L‘A obrirà la tarda de diumenge a La Plana jugant amb l’UBSA a les 16:00.

El Cadet 1 juga dissabte a Casagemes a les 18:00 davant el Bàsquet Neus. Dissabte a les 9:00, a La Plana el Cadet B té derbi amb Minguella. Al Màgic, dissabte a les 12:30 el Cadet femení s’enfronta al Sabadell

Més canvis d’hora. Compte perquè els Júniors A i B juguen diumenge a la tarda. L’A amb derbi davant Sant Andreu, a les 17:30 i el B davant el Reus immediatament després.

Dissabte a les 19:30 a Casagemes cita amb el sots 21 B- Sant Celoni.

També canvis en els Sèniors. Compte. L’A juga a les 10:30 del matí a La Plana derbi amb Natzaret i el B dissabte a la tarda al Màgic contra el Laietà

Finalment, una cita a Sant Adrià. Sabem que l’horari és complicat, tot i que el despalçament sigui curt. El Sots21 Preferent es juga acabar 2011 en segona posició. Ho aconseguirà si guanya l’UBSA a domicili. Agraïriem l’esforç per anar a donar-nos l’empenta que ens cal per aconseguir la gesta. Ja ho sabeu si voleu, ens veiem dissabte a les 16:00 al pavelló del Carrer Ricart: UBSA Sots 21 Preferent