Aquest cap de setmana s’ha jugat l’última jornada de l’any 2011, amb malauradament més derrotes que victòries

El Premini masculí de Maria Zambrano (sola per l’absència dissabte d’Albert Reverté), va caure davant el totpoderós líder Minguella C. És una altra lliga. Posteriorment les noies de Clara Navarro i Marina Cano van tornar a experimentar les sensacions de victòria, enfront Les Franqueses, després de 3 jornades de derrotes. 

Derrota de l’únic Mini que jugava aquesta setmana, el B davant el Sta Coloma

La sorpresa del cap de setmana arriba del Preinfantil femení, fins dissabte invicte. Al Màgic les noies de Jaume Lleal van patir la primera i unica derrota en la lligueta prèvia. Els nois de Ramon Pasquina tampoc van poder vèncer al L’hospitalet

Doble derrota dels equips infantils. El B de Diego Martínez va caure davant el Neus, i l’A davant l’UBSA. El partit de l’equip A va ser molt important, ja que en certa manera els nois d’Adrià Puente éren els jutges d ela Lliga, ja que si aconseguien derrotar els adrianencs propiciava que el JAC BIM barcelonès passés amb la Penya al nivell B de la categoria. Una victòria dels vermells, com així va ser, va fer que la plaça marxés al Besòs.

Victòria contundent de l’invicte Cadet A de Ramon Cuñé a Sta Perpètua, del B en el derbi contra Minguella i de l’1, ajustat enfront el Neus. El femení de Josep Velasco no va poder completar el ple, en caure davant el CN Sabadell

Extraordinari triomf del Junior A davant el Natzaret en un partit molt complert dels nois d’Andreu Lladó i Adrià Puente. ës en certa manera la venjança partícular dles catòlics que al matí van veure com el Sènior A perdia amb el Sant Andreu. A Mataró el Junior de 1er any de Xavi Bruget i Marc Nadal va perdre a la pista del Llinars. El Junior femení va guanyar al Valldemia de Mataró i acaba 2011 amb només un partit perdut.

Doble derrota dels Sots 21. El B a Casagemes, contra Sant Celoni, i del Preferent a la pista blava del Carrer Ricart de Sant Adrià. Tot i el bon inici (11-18 al final del primer quart), els homes de Basili Bellès van caure en la trampa dels vermells. L’UBSA va implantar una defensa en una espècie de coll d’ampolla que impossibilitzava passa pel mig ni obrir la bola cap a les bandes. La lluita per la segona plaça de la lliga de moment es queda a la riba dle Besòs

En Sèniors, triomf del B, enfront de l’històric Laietà al Màgic en un ambient gèl·lid per les baixes temperatures, la nit i el vent que convertia els qui vèiem i jugàven el partit en uns valents. El Sènior femení va caure a Premià, i el B a Calella.

El dorsal número 16 del Junior B de Josep Velasco, Edu Rodríguez (que va pujar ahir amb l’A) té l’honor, amb un tir lliure, d’anotar l’última cistella del 2011 per la secció de bàsquet del Círcol. Era el 62-51 final d’un en general bon partit de l’equip, amb un bon treball i una bona actitut

Dir-vos a tall d’anècdota que dissabte a la nit es va celebrar el sopar d’entrenadors de l’entitat. Una gran festa regada amb rialles i sorpreses, que des d’aquí s’agreix. Una festa d etraca, mocador… i pitet.

Arriba el Nadal, i per tant tres setmanes de descans. Bon Nadal, bon Any Nou, i moltes cistelles pel futur. Salut