El premi Innovació per Renovem el teló ha estat un nou reconeixament a la feina de la gent del Círcol. Aquest és el discurs d’agraïment que es va llegir a l’hora de recollir el premi:

“Primer de tot, agraïr a la Federació d’Ateneus el fet de nominar-nos. 

Que es reconegui la feina que fem des de les entitats és un motiu més per seguir treballant, per seguir pensant i en el cas que ens envolta per seguir innovant. 

El premi ens durarà poc a les mans, perquè demà mateix ja el farem rendible. Necessitem amb urgència una taula de so nova! Avui, gràcies a la FAC podem fer un pas més a través del Renovem el Teló.

El Renovem el teló és una proposta per intentar arribar on no arribavem. La necessitat ens va portar a imaginar a buscar algun camí nou per aconseguir Renovar el teló i l’equip de so de la sala del teatre. El camí el vam trobar rumiant una mica i gastant un fotimer d’hores al voltant del projecte. Una inversió que a la llarga ens ha funcionat. Ens ha donat el que voliem. 

Hem fet servir la imaginació i no hem caigut en el que ara estan posant de moda els polítics. Nosaltres no vam creure que per fer viable el teatre del Círcol haviem de retallar despeses o inversions. Això és el que ens volen fer creure que és el camí. Però no és així.

Rumiant, esforçant-se i, sobretot, imaginant i arriscant-se es pot innovar i anar endavant.

Per això, que es valori la feina que fem des del Círcol amb aquest reconeixament, és un cop d’ànims a l’esquena que ens va molt bé als que estem aquí. A nosaltres i a la gent del Poblenou o els Diables de Tàrrega.

Nosaltres som només els que podem pujar a recollir i a parlar, però a darrera del Renovem hi ha tota l’entitat del Círcol.

Per cert, us animo a tots a seguir el Renovem del Círcol i si mai voleu venir tindreu les portes obertes.

Moltes gràcies”

Una vegada més, felicitem-nos totes i tots plegats.