Aquest primer cap de setmana ens porta molts partits del Círcol com a visitant. Tot i així alguns equips tenen compromisos interessants a casa, que us convidem a donar un cop d’ull.

A Casagemes, dissabte a les 10:30, Premini masculí- Sant Gervasi.

A les pistes annexes de l’Olímpic, l’Infantil B juga amb la Penya, dissabte a les 17:30.

Dues hores més tard, a les 19:00 al Centre Parroquial de Sant Josep, el Mini A de Diego Martínez comença una gran aventura, entre els grans del bàsquet català, a la màxima categoria, on s’enfrontarà amb Penya, Barça o Cornella. Comencem amb un Sant Josep- Mini A. Us demanem que ens vingueu a animar que valdrà molt la pena. Serà un dels partits de la jornada en clau Círcol.

Diumenge a La Plana, a les 10:45, un altre derbi, el Cadet A – Sant Andreu.

Diumenge a les 19:00, també a La Plana, Sots 21 Prefernt- Lluïsos, una bona oportunitat per guanyar i superar el KO de Sant Adrià, abans d’afrontar la visita al camp del líder Ribes, el cap de setmana següent.

Finalment cita important a Montgat diumenge a la tarda. De primer, a les 16:00 Junior femení- Roda de Berà. Posteriorment el plat principal: Sènior femení-Argentona. Des d’aquí, us demanem un petit esforç i aneu a animar les noies de Jaume Lleal. La vostra empenta serà vital per guanyar a un rival directe de la classificació, i trencar la ratxa de 4 derrotes seguides. Recordeu la cita

Diumenge 15 a les 17:30

Círcol- Argentona

Pla de la Concòrdia de Montgat

Us esperem. Com tembé us esperem al partit de després, a les 19:00, el Sènior B femení-Roda