Acomiadàvem el 2011 amb l’última jornada de les lligues prèvies en les categories inferiors a Cadets, i encetem 2012 amb les noves lligues, que han posat a tothom al seu lloc. Nous reptes i nous partits, i fins i tot nous objectius dins de les pròpies lligues que deixàvem parades pel Nadal.

El Premini masculí d’Albert Reverté i Maria Zambrano av perdre en el seu debut a C2 davant d’un Sant Gervasi amb jugadors un any més grans que els badalonins. Les noies per la seva banda, les noies de Marina Cano i Clara Navarro, també van caure, aquest cas a domicili davant el Vilanova del Vallès. Ànims i endavant

Triple derrota dels nostres representants Minis. L’1 a Viladecans, el B a Gavà i l’A en el gran derbi amb Sant Josep. Els nois de Diego Martínez, tot i que van lluitar fins al final, poc van fer per superar al conmjunt groc i lila i a l’embient polar del Centre Parroquial

Doble cara pels preinfantils. Els nois de Ramon Pasquina i Marc Fernández tot i perdre enfront el Lestonnac de Barcelona van millorar ostensiblament el joc, i l’actitud mostrada en els entrenaments previs. L’equip va anar de menys a més i es van saber sobreposar a les dificultats plantejades. Felicitar als nanos des d’aquí. Les noies de Jaume Lleal i Pere Ruiz porten la primera victòria de la jornada. Va ser davant el Sant gervasi a domicili

Derrota de l’infantil A ajustada davant el JAC BIM de només 4 punts i derrota clara del B a la seva visita a l’Olímpic davant la Penya. Llàstima

Victòria amplia i contundent del cadet A a la pista del Santa Perpètua, i ajustada i patida de les noies, d’un sol punt a Cardedeu. Les males notícies arriben de Sant Quirze i Premia on van caure l’1 i el B respetivament

En Juniors bon triomf del B de Josep Velascom, dissabte al migdia a Vilaseca. Després d’obtenir una renda de 20 punts, una defensa en zona i un físic encara poc desenvolupat per les vacances van fer que els tarragonins empatéssin el matx. L’actítud i les ganes de victòria van ser superiors al cos castigat per treure el matx endavant per només 6 punts de renda. L’A per la seva banda va caure a la complicada pista del Vic. El Junior femení va obrir una tarda molt positiva a Montgat, diumenge en vèncer el primer assalt dels 2 Círcol-Roda que ens esperàven

Doble derrota i malauradament contundent dels Sots 20. El B a Palau de Plegamans i l’A a casa davant de Lluïsos. A la Plana, els homes de Basili Bellès sempre van anar a remolc dels graciencs. Al final del tercer quart la diferència era de només 4 punts. A l’últim quart, un parcial demolidor de 8-22 va enterrar qualsevol bri d’esperança en el triomf. La setmana que ve visita molt complicada a la pista del Ribes, que ahir va perdre el seu primer partit a Cornellà

En Sèniors derrota de l’A masculí a Sant Narcís, victòriia del B masculí al camp del Canyelles de Barcelona, KO del Senior B femení en el segon partit de la jornada a Montgat contra el Roda, i gran triomf del Senior A femení en un emocionant partit contra un rivaldirecte com l’Argentona. Un triomf que trenca una ratxa negativa de 4 partits sense conèixer la victòria. Agraïr des d’aquí el suport de tots els que vau assistir ahir al pla de la concòrdia de Montgat per animar el conjunt de Jaume Lleal

Esperem explicar més victòries del Círcol la setmana que ve en la segona jornada del 2012. Salut i sort