Catalunya über alles és una mirada directa a la intolerància i la immigració. És una película sincera i directa, de denúncia social.

Catalunya_Uber_Alles

El dissabte 28 de gener a partir de les 7 de la tarda, el teatre del Circol acollirà la projecció d’aquesta pel·lícula. A més a més, al final de la projecció i haurà un col·loqui amb el director de l’obra, Ramon Térmens.

La història gira al voltant de tres personatges que en la lluita per la supervivència topen amb grans contradiccions morals.

Un expresidiari, un inmigrant a l’atur i un empresari d’èxit són els tres protagonistes d’aquest retrat de la Catalunya interior. Catalunya über alles posa de manifest el repte de la integració dels nouvinguts i de la tolerància de la gent del país, sota l’ombra de l’amenaça dels extremistes demagògics.

El film va rebre el guardó de millor pel·lícula de caire social al Festival de Cinema de Donosti del passat 2011.