Aquest cap de setmana ha acabat la primera volta als campionats Junior i superiors. Per tant s’ha completat els primers 360º de la temporada.

Comencem, però repassant la jornada dels preminis. Els nois d’Albert Reverté i Maria Zambrano van caure a la pista del Salle d’Horta. Les noies en canvi van sumar dissabte a Casagemes, la seva primera victòria a la lliga. Les de Marina Cano i Clara Navarro van superar sense problemes el seu compromís amb Grup Barna. Partit molt seriós i complert de les noies. Felicitats

Victòria ajustada del Mini 1 de Roger Coma davant Pallejà i KO del B enfront el Llinars

Notícies positives del Centre Parroquial on el Cadet A de Ramon Cuñé es va endú un gran derbi comtra el Sant Josep. A Casagemes, victòria contundent i rotunda, de gairebé 40 punts, del Cadet 1 de Marc Lozano i Maria Zambrano contra l’Europa Esport Centre de Sabadell. El partit rapidament va quedar vist per sentència gracies a l’encert en els llançaments i una defensa asfixiant. Enhorabona. I al Màgic, les Cadet femení de Josep Velasco i Gerard Castro va obrir el cpa de setmana, divendres guanyant al Masnou. Fou un partit sempre dominat per les locals i que es va complicar a inicis del tercer quart quan les visitants van retallar la renda de més de 10 punts que duien les de Badalona. La constància i el treball del Círcol va resoldre favorablament l’encontre. Malauradament el Cadet B no va poder completar el pòquer de triomfs, perdent en el matx inaugural de dissabte a La Plana enfront Calella

En Juniors, el B de Josep Velasco, no va poder completar la primera volta de la Lliga amb victòria. Va perdre davant d’un Sant Cugat superior fisicament i que va jugar fregant els límits esportius. Ànims i endavant. D’altre banda, el Junior A d’Andreu Lladó es va endur un emocionant partit contra el Figueras. L’equip continua escalant posicions en la persecució del líder Sant Josep. I el Júnior femení es va doctorar a Montgat en un immens partit davant l’Universitat de Vic. Les líders continuen imparables

Cara i creu en Sots 21. A CAsagemes, una dada va marcar el partit dels Sots21 B d’Alfred Surrà: els 13 triples que va anotar l’equip badaloní (9 en la primera meitat). 39 punts claus en la victòria, ajustada, contra el Premià de Dalt. L’endemà a Sant Pere de Ribes, el Sots20 Preferent va plantar cara al líder durant 37 minuts de joc. És el temps que va aguantar el físic alhora de combatre a tot un líder de la Lliga com és el Ribes. En tot cas destacar l’actítut de l’equip per remuntar el desaventatge de 12 punts a meitats de 3er quart. Una derrota, si, però que enforteix la moral de l’equip per encarar la setmana següent a Tiana la segona volta.

Finalment acabem parlant dels Sèniors que ens han dut un balanç molt positiu. El Sènior B masculí va guanyar de 20 al Gramanet amb una gran actuació global on destacar a Marc Nadal, autor de 15 punts amb 2 triples estratosfèrics. Seguidament el Sènior A va tornar a guanyar després d’0una ratxa negativa, que es prolongava des d’abans de nAdal. Cabrera va ser la víctima d’un Círcol excels en atac i seriós al darrere. Les noies del Sènior A van guanyar a la díficil pista del Salt. Enhorabona

Felicitats a tots els que heu guanyat i ànims als qui heu patit la derrota. Comença la segona volta de la Lliga. Una volta que segur serà molt positiva. Sort