El Sènior “A” va guanyar al C.B. Cabrera per 15 punts de diferència en un partit controlat durant els 40 minuts, i amb una segona part sensacional.

La defensa va fer fort al Círcol a la Plana, i va permetre sumar una importantíssima victòria davant un Cabrera amb jugadors de molta qualitat que es troba per davant a la classificació. Des del primer minut, la defensa dels nostres va ser intensa, solidària i d’equip, i va impedir als maresmencs passar dels 15 punts a cap dels quarts.

La primera meitat va ser molt ajustada, manava el Círcol al marcador, però els visitants no permetien anotar amb facilitat als jugadors locals i es mantenien vius en el partit. Només una petita estirada als darrers minuts de la primera meitat feia que el Círcol marxés en el marcador (+9), però la reacció visitant no es va fer esperar i abans de la mitja part deixava el marcador en 34-29, amb el partit totalment obert.

A la represa, el Cabrera va sortir fort, i va capgirar el marcador amb un parcial de 2-8 en els primers compasos del tercer període. Però després d’un temps mort, la reacció local va ser fulminant i de la mà d’Àlex Eñeso i Toni Forteza, i gràcies als 4 triples consecutius de Pere Ruiz durant els 5 darrers minuts del tercer període, el Círcol va anar augmentant l’avantatge en el marcador fins als 22 punts.

El darrer quart va continuar el bon joc dels locals, els maresmencs van retallar l’avantatge fins els 14 punts a mitjants del període, però va ser insuficient per posar nerviós a Círcol més seriós del que va de temporada. Esperem que segueixin igual els propers partits!

Aquest cap de setmana: SANT JOSEP “B” Vs Círcol Catòlic!!! DIUMENGE 17:00 al centre parroquial.

NO HI FALTEU!!!!!!!