Obrim l’agenda viatjant a La Plana on diumenge a les 10:45 el Cadet A de Ramon Cuñé jugarà amb el Sant Narcís de Girona. Dissabte a les 18:00 a Casagemes, torn pel Cadet 1 que voldrà repetir victòria aquest contra Sant Gervasi

En Junior dos cites diumenge a La Plana. A les 9:00 Junior 1- La Garriga i a les 12:30 Junior B- Montgat

El Sots21 B vol, com el Cadet 1, estrenar la segona volta de la lliga, guanyant a Casagemes al Badalonès, a les 19:30. El Sots21 Preferent vol tornar a guanyar, després de 3 derrotes seguides, al camp del Tiana, diumenge a les 19:00

Finalment en Sèniors, parlar-vos del gran partit de la jornada. El derbi de diumenge a les 17:00 al Centre Parroquial entre el Sant Josep i el Senior A. No hi falteu. El Sènior femení juga mig hora després, a les 17:30 a Montgat contra el Sant Jordi de Rubí, el cuer de la lliga. Finalment el Sènior B femení acabarà el cap de setmana a Montgat, jugant a les 19:00 contra el CB Can Sant Joan de Montcada