La Dramàtica del Círcol va ocupar el teatre Municipal d’Abrera durant el cap de setmana. Diumenge, es presentava l’obra Matèria Reservada. Era la primera representació del XVII Concurs de Teatre Vila d’Abrera.

L’obra va tenir una gran rebuda i molt bona acceptació per part del públic assistent. im_gir

Durant tot el cap de setmana, actors, actrius, equip de direcció i tècnics van estar amunt i avall per preparar la funció. Des de dissabte al matí, l’obra Matèria Reservada ja va començar a créixer a l’escenari d’Abrera. 

Tot per culminar amb el dia de la funció. Diumenge a les 6 de la tarda s’obria el concurs de teatre d’Abrera amb la proposta de la Dramàtica.

I ara és el torn de Converses amb la mama que es desplaçarà a Esparreguera per formar part del Concurs de Teatre amateur de la ciutat.