El dia que el drac va guanyar a Sant Jordi, els dos equips Preminis van perdre en les seves visites a Gràcia (cas dels nois) i Parets (les noies)

El dia que el drac va matar a Sant Jordi els tres Minis tampoc van poder guanyar. El Mini 1 va caure a la pista del Basquetfels de Castelldefels, el B a Lliçà i l’A al camp del Valldemia. Molts ànims

El dia que el drac va guanyar a Sant Jordi, el preinfantil maculí va guanyar a la pista del Grup Barna de forma ajustada. Les noies d’altra banda, van perdre a la pista del Xamba de Vilafranca de només 2 punts

El dia que el drac va guanyar a Sant Jordi l’Infantil A d’Adrià Puente aconseguia a Cerdanyola la primera victòria a la Lliga

El dia que el drac va guanyar a Sant Jordi, el Cadet 1 gairebé provoca un infart a qui va anar a animar-los dissabte a Casagemes. Després d’anar a remolc durant la primera meitat, contra el Casp, els nois de Marc Lozano i Maria Zambrano van remuntar a poc a poc la diferència i a falta d’un minut pel final del partit es van posar per davant definitivament. Una última defensa i un rebot clau van segellar el segon triomf consecutiu a casa. El Cadet B va caure a Sant Gervasi i l’A va perdre a La Plana enfront el Sant Josep de Girona de 4 punts en un matx controlat majoritariament per l’equip gironí. El Cadet femení va perdre a Premià, el seu primer partit

El dia que el drac va guanyar a Sant Jordi, es va veure la grandesa d’aquest marevellós esport anomenat bàsquet. Partit Junior B-Montgat. Al final del tercer quart 30-50 pels montgatins. Vist així sembla impossible el que va passar. Però això del bàsque és tant imprevisible que passen coses com aquestes. En només 10 minuts, els nois de Josep Velasco fan un parcial de 28-8 per forçar la pròrroga. I al temps extra 18-7 i la victòria que es queda a casa. Veure-ho per creure-ho, però absolutament cert. extraordinari, excels, marevellós, brutal… Felicitats. El Junior 1 obria la matinal de diumenge a La Plana perdent de només 4 punts contra La Garriga. El Junior A va guanyar a la sempre complicada pista de l’Arenys de 18 punts tot i que va arribar a guanyar de 35. I el femení va sortir victoriós de la seva visita a Mollet

El dia que el drac va guanyar a Sant Jordi els dos Sots 20 van guanyar: el B en el derbi amb Badalonès i l’A, contra Tiana. Victòria balsàmica, aquesta dels homes de bAsili Bellès que trenca una ratxa de 3 KO seguits. Una victòria contundent afiançada a la segona part. Per cert va reaparèixer en aquest matx Francesc Pascual, absent dos mesos per una lesió al turmell

El dia que el drac va guanyar a Sant Jordi, els dos seniors masculins van perdre: l’A al Centre Parroquial en el derbi contra Sant Josep, i el B en el duel pel liderat de Territorial a Premià. El Senior B femení va guanyar al Sant Joan de Montcada. I finalment si, el drac Sènior femení va guanyar al Sant Jordi de Rubí el cuer de la Lliga.

Bona setmana a tothom i a seguir gaudint del bàsquet. Salut