La cantautora Lídia Pujol va inaugurar ahir a la nit el Renovem el Teló 2012. La cantant, acompanyada, de tres músics, van proposar un concert inèdit. La música trobadoresca va ser el fil conductor d’un concert sensacional, únic. Temes en occità, en català i en castellà van omplir l’hora del Renovem. 

“Volem crear una unió entre la música occitana del sXII, XIII i XIV i la música tradicional catalana”. Així és com la Lídia Pujol va descriure el repertori.

“Ha estat molt impressionant. Ens estrenavem i hi ha estat tot tan cristal·lí amb un so tan preciós. Ha estat molt intimista i ens ha impressionat. Tota una experiència actuar aquí al Círcol.”

Sequence_3

La Lídia Pujol es va mostrar molt sorpresa quan li van explicar què era el Renovem el teló. “Aquesta iniciativa és impressionant. Em fa molta il·lusió que haguem pogut col·laborar amb aquest teatre tan bonic. Nosaltres som els que hem d’estar agraïts perquè ens hagin portat”.

La Lídia Pujol ha encetat la tercera edició del Renovem el Teló. 

Fins ara, gràcies a aquesta proposta s’ha pogut reformar la caixa escènica i l’equip de so de la sala. Enguany la idea és acabar de sonoritzar el teatre i començar a renovar la il·luminació.