Aquest cap de setmana glacial ens deixa emoció, victòries i cistelles molt importants

Comencem a Casagemes amb una freda i una de calenta. El dissabte el Premini masculí va perdre en el derbi amb la Cultural. En canvi, triomf de les noies de Marina Cano i Clara Navarro davent l’Igualada

En Minis i també a Casagemes, el B de Sergi Bernat va aconseguir una victòria important davant d’un combatiu Grup Barna, que va portar la inicitaiva al marcador en els primers quarts de partit. La reacció dels catòlics va ser impressionant, ja que va deixar als barcelonins sense anotar en 2 dels 4 quarts de la represa. Triomf que els allunya d ela zona calenta d ela taula. El Mini A i l’1 descansaven

Els valents que vau anar al Màgic a suportar el fred veient bàsquet vau veure el triomf del Preinfantil masculí ajustat davant el Guinardó

Derrota ajustada de l’Infantil B a la pròrroga contra el Montcada. Els de Diego Martínez van lluitar fins al final i van tenir una última cistella que no va entrar que hauria donat la victòria al final dels 40 minuts. Al temps extra l’emoció va continuar, però el triomf va caure al Vallès. L’infantil A va obrir al tarda de diumenge a La Plana, guanyant en un partit que es va complicar més del necessari al final al Pineda. Triomf important que manté el conjunt d’Adrià Puente líders per davant precisament dels maresmencs

En Cadets, derrota abultada de l’A de Ramon Cuñé enfront la intractable Penya. Però no us quedeu amb el titular, ja que una derrota contra els campions d’Espanya entrava dins la lògica. Ens agradaria destacar però l’immens primer quart dels badalonins, que va acabar 25-23, amb 11 punts d’Enric Zamora. Al final el físisc i la qualitat dels verdinegres va fer la resta. Victòria del Cadet B de Santi Rodríguez davant el Premià, en un escenari poc habitual com Ausias, però que sol donar moltes alegries a l’equip Un matx igualat fins que un magnífic darrer quart va decidir decantar la balança. A destacar els 14 punts al darrer quart de Dídac Marbán i amb un Oriol Moreno molt bé com a director d’orquestra. També destacar la gran labor defensina de Martí Oriol i Marc Cecilia, de l’infantil (moltes gràcies per venir), anotant cistelles decisives, 7 punts al darrer quart. Però més que la victòria aquesta setmana el cadet B és notícia per una gran alegria, una immensa notícia que traspassa qualsevol frontera esportiva. Us parlo de Dani Martín que ja ha rebut l’alta després d epatir una cruel malaltia. En Dani, en el seu particular 1 contra 1 contra el mal lleig, ha guanyat de pallissa, s’ha aferrat a la vida, i aquesta setmana tindrà el seu premi. Aquesta setmana, el Dani tornarà a tenir fitxa i tornarà a jugar a bàsquet que és el que més li agrada. Per fi el seu malson s’ha acabat. ben tornat i moltíssima sort. La setmana que ve contra el Canet ja el veurem de curt. El Cadet 1 va perdre de forma ajustada davant el Vedruna de Gràcia

En Juniors, la gran notícia és el triomf de l’A d’Andreu Lladó, Adrià Puente i Clara Navarro enfront l’AECAM; el líder de l’Interterritorial. Exhibició de videoteca i una definició en imatges del que vol dir defensar durent 40 minuts. Les diferències sempre es van mantenir entre els 10-15 punts. Una exhibició que ens deixa una dada: els 37 punts dels visitants és la seva pitjor anotació de la temporada. Més bones notícles. A Vilanoba, el Junior B de Josep Velasco va saber jugar un partit complicat per endur-se el triomf al camp del SAMA, just abans del derbi amb Sant Andreu. A destacar Enric Zamora, que va tenir una tarda immensa, tantamb el Junior com després amb el Cadet. Seguim amb més bones notícies i dos triomfs més dels Juniors: l’1 contra el Joventut Les Corts a domicili i del femení a Montghat contra el Ripollet

Dos de dos en victòries dels Sots 21: El B va guanyar al Pedagògium barceloní i el Preferent va fer al mateix contra el Castellar. Partit de molta duresa i de pica pedra del conjunt de Basili Bellès amb una victòria important

Finalment en Sèniors, derrotes ajustades de l’A masculí i de l’A femení contra el Tiana, i Granollers respectivament, triomf del B masculí a la pista de l’Ateneu Montserrat i KO del B femení contra el Llavaneres

Bona setmana a tothom