Converses amb la mama va recollir grans elogis entre el públic d’Esparreguera. 

La dramàtica del Círcol va tornar a presentar teatre de qualitat lluny de Badalona. L’obra, protagonitzada per en Jordi Carreté i la Teresa Ustrell va sorprendre i emocionar, tal i com ja ho havia fet a la seva estrena a Badalona.

Converses amb la mama va ser la quarta representació en el 2n Concurs de Teatre d’Esparreguera 2012. Enguany el Concurs porta el nom d’Eugeni Llopart i Ros. Llopart era un vilatà d’Esparreguera vinculat a moltes associacions del poble.

L’anècdota va venir quan a les quatre de la tarda, i quan la companyia estava acabant d’ultimar els detalls va començar a nevar.

neu_a_Esp2

Aquest és el paisatge d’Esparreguera al costat del teatre del Patronat.

Tot i el fred, el teatre es va omplir amb prop de 180 persones.