La ciutat de Barcelona va obrir el cap de setmana del Círcol divendres a mitja tarda, i la capital catalana, el va tancar diumenge a la nit:

El Premini femení va guanyar a Hostafrancs, divendres al Proa Sant Medir. En pista descoberta, i amb un ambient gèl·lid, les noies de Marina Cano i Clara Navarro no van tenir dificultats davant d’un equip mermat que es va presentar amb 6 components. La clau del matx, va ser el gran inici amb un 9-0 al primer període, la intensitat defensiva i la major profunditat de banqueta. Enhorabona. I molts ànims a la gent del Premini masculí, que va caure a la pista dle Grup Barna, el tercer classificat de la taula

Malauradament us portem males notícies dels minis. Els tres equips del Círcol van caure. L’1 de forma ajustada a la pista del Sant Josep Obrer de l’Hospitalet, el B a Guinardó i l’A a Mataró

Doble derrota dels preinfantils: el masculí a Parets i el femení al camp del Sama de vilanova. El descans obligat pel fred de la setmana passada no ens ha afavorit massa a les noies de Jaume Lleal

Cap de setmana negatiu també per l’infantil B que va perdre a la pista del segon de la Lliga, el Vilatorta

En cadets, victòria ajustada del Cadet A davant el Sant Gervasi a La Plana i de l’1 a Casagemes contra el Sant Joan de Mata. En contrast, el Cadet B va caure a Canet i el femení a Sant Celoni

A Ausiàs en un nou emplaçament i un nou dia i hora, el Junior 1 va caure contra l’Horta. El Junior B de Josep Velasco va caure en el derbi amb el Sant Andreu de forma contundent i molt dolorosa. Molts ànims als nanos, que no tingueu dubtes que s’aixecaran. La victòria arriba del Junior A d’Andreu Lladó, que segueix en ratxa. No perd des del 14 de gener, i ha aconseguit guanyar entre altres al líder AECAM. Ahir a Sabadell molt bon primer quart d’entrada fruït de la concentració i la bona tasca defensiva, tot i les baixes de dos pilars importants de l’equip com Xesco Gotzens i Marc Segura. Aquestes van ser les claus d’un triomf importantm davant d’un conjunt, el Sant Nicolau reforçat amb dos jugadorfs que havien participat a la Lliga EBA: un pivot del Sabadell i un aler de l’equip junior de l’Hospitalet. El Junior femení continua donant alegries, aquest cop guanyant al Granollers.

Aquest cap de setmana ens deixa una nova lliçó de com no refiar-se de les estadístiques, classificacions i de números en un esport que sol ser molt imprevisible. El Sots 20 Preferent, quart classificat, jugava contra el cuer Corbera, equip que només havia guanyat un partit. Per tant a priori, victòria fàcil. Però, sincerament, de fàcil res de res. L’equip de Basili Bellès va guanyar però en tot moment va jugar al ritme lent i dur que proposàven els del Baix Llobregat. Si es va guanyar va ser per la qualitat individual dels nostres. Partit vistós per l’aficionat, però d’infart pels que estàven a baix. Una victòria que ens consolida en la quarta plaça de la Lliga, en places de Campionats de Catalunya

Finalment en Sèniors, derrota del Sènior masculí al camp del líder Roser, i del B femení, dolorosa a Sant Gervasi, un rival directe. El Sèniior B masculí va guanyar el debi contra Bucaners de 40 punts. Finalment el Sènior femení, tancava el cap de setmana, a Barcelona, al camp del Coll, guanyant un partit molt, molt i molt complicat. Els cuers de la Lliga, van posar en moltes díficultats al conjunt de Jaume Lleal. Primer per l’excessiu joc violent del conjunt barceloní, i posteriorment perquè, igual que el Sots 20 a Corbera, ens vam empaltar d’un joc molt lent del rival. En un equip acostumat a córrer com el Círcol, ahir es va córrer molt poc. 2 triples d’Anna Carpio i un de Laia Cabaleria i la loteria final dels 4’60m van decantar el partit a favor de les blanquiblaves que pugen a la 10 ena posició

Fins la setmana que ve i seguiu gaudint del bàsquet