El bar del Círcol es torna a vestir de sala cultural. Un dijous més, la proposta és passar una estona amb sense tele.

Aquest dijous, a l’escenari del bar hi pujarà el músic badaloní, Alex Vert:

“N’hi ha que el coneixen com el tarambana de la guitarreta, d’altres com a assessor de noves tecnologies. El que no ha negat, ni dubtat mai ningú, es que té el cap ple de pardals…ja desde ben petit despuntava maneres construint algún instrument amb fustes i nylons.”

El cantautor Alex Vert puja als escenaris per presentar un recull de cançons intimistes d’el·laboració pròpia. Diferents sales han viscut i viuran aquest concert acústic de presentació del seu treball “Soñando Despierto

vert_2

Alex Vert estarà al bar del Círcol aquest dijous dia 16 i el següent dijous dia 23. Tots dos concerts començaran a les 9 del vespre.